• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/113.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.06.2019., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/op/2019/113.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Juridiskās palīdzības administrācijas Juridiskās palīdzības nodrošinājuma nodaļas un piedziņas nodaļas juriskonsults
Tieslietu ministrija...

Vēl šajā numurā

06.06.2019., Nr. 113

OP 2019/113.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr.90000362426) izsludina atklātu konkursu uz vakantajiem ārvalstu viesdocētāju amatiem (viesprofesors, asociētais viesprofesors, viesdocents, vieslektors, atkarībā no pretendenta individuālās kvalifikācijas un prasmēm) Informācijas tehnoloģiju fakultātē akadēmiskā bakalaura studiju programmā "Datorzinātnes" un pirmā līmeņa profesionālā augstākās izglītības studiju programmā "Programmēšanas speciālists"

Lai nodrošinātu šo programmu īstenošanu angļu valodā 2019./2020. studiju gadā, aicinām speciālistus pieteikties uz viesdocētāju amatiem studiju kursos "Programmēšana" (C++), "Objektorientētā programmēšana" (C++), "Programmēšana tīmeklī JAVA", "Vizuālās programmēšanas valodas", "Web aplikāciju izstrāde", "Matemātika programmētājiem" (Python, praktiskās nodarbības), "Programmēšanas pamati JAVA", "Programmēšana JAVA", "Programmatūras inženierija" (JAVA, praktiskās nodarbības), "Tīmekļa lietotņu izstrāde".

Prasības ārvalstu viesdocētāja/-u amata pretendentiem/-ēm:

- doktora vai maģistra grāds Datorzinātnēs vai Inženierzinātnēs

- pieredze docētāja darbā datorzinātņu jomā

- labas zināšanas programmēšanas valodā C++, JAVA un vēlamas zināšanas C#, Python, HTML vai Javascript

- labas angļu valodas zināšanas

- iepriekšējo piecu gadu laikā nodarbināts akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstskolām

Attiecīgā amata mēneša bruto darba samaksas amplitūda noteikta saskaņā ar Ventspils Augstskolas noteikumiem par vienotu atlīdzības sistēmu un Ministru kabineta 2016. gada 5. jūlija noteikumiem Nr.445 "Pedagogu darba samaksas noteikumi", Ministru kabineta 2018. gada 9. janvāra noteikumiem Nr.25 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" pirmās, otrās un trešās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi", kas paredz ārvalstu akadēmiskajam personālam darbam augstākās izglītības institūcijā Latvijā, projekta ietvaros nepārsniedzot atlīdzības apmēru 4000 euro mēnesī, ņemot vērā amata aprakstā, citos saistošos dokumentos noteikto, darba sarežģītību, garīgo piepūli, sadarbību, vadības funkciju, atbildību par darba rezultātiem, atbildību par lēmumiem, pedagoģiskā, organizatoriskā un zinātniskā darba ieguldījumu, amata pienākumu izpildei nepieciešamo izglītību un profesionālo pieredzi.

Iesniedzamie dokumenti:

- rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos atklātajā konkursā noteiktajam amatam,

- pretendentu apliecinātas dokumentu kopijas, kas apliecina atbilstošajam amatam nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (uzrādot oriģinālus),

- amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēc "EUROPASS" (Curriculum Vitae) veidlapas parauga, kā arī citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Dokumenti iesniedzami līdz 2019. gada 13. jūnijam, sūtot elektroniski uz e-pasta adresi elina.feldmane@venta.lv un dina.davida@venta.lv vai ierodoties personīgi darba dienās no plkst. 8.30 līdz 12.00 un no plkst. 13.00 līdz 17.00 Ventspils Augstskolas Personāldaļā, C202. Kabinetā, 2.stāvā, Inženieru ielā 101, Ventspilī. Uzziņas pa tālr. 636 28303, 63629646.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu apstrādes likumu, Ventspils Augstskola informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ventspils Augstskola.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!