• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/133.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.07.2019., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/op/2019/133.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Par Kultūras ministrijas izsniegto atļauju veikt mantisko tiesību kolektīvo pārvaldījumu attiecībā uz AKKA/LAA pārstāvēto autoru darbu retranslēšanu no 2018.gada 1.janvāra un publiskošanu...

Vēl šajā numurā

03.07.2019., Nr. 133

OP 2019/133.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

Šis ir oficiālās publikācijas precizējums.
Precizējamā publikācija: OP 2019/88.DA1

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Grozījumi Būvniecības nozares ģenerālvienošanās

Būvniecības nozares ģenerālvienošanās pušu komiteja paziņo, ka Būvniecības nozares ģenerālvienošanās 2.3. un 4.4. punktos minētie grozījumi Darba likumā, kas nosaka piemaksas par virsstundu darbu likmi, Saeimā tika pieņemti 2019. gada 28. martā - pēc Būvniecības nozares ģenerālvienošanās projekta publicēšanas un parakstīšanas uzsākšanas. Lai Būvniecības nozares ģenerālvienošanās atbilstu Darba likuma 68. panta trešajai daļai, pamatojoties uz Būvniecības nozares ģenerālvienošanās 4.3. punktu, Būvniecības nozares ģenerālvienošanās pušu komiteja 2019. gada 30. maijā ir pieņēmusi šādu lēmumu:

1. Būvniecības nozares ģenerālvienošanās, kas publicēta 2019. gada 3. maija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" (laidiens Nr. 88 (6427), Oficiālās publikācijas Nr.2019/88.DA1 https://www.vestnesis.lv/op/2019/88.DA1), veikt šādus grozījumus:

1.1. papildināt ģenerālvienošanās 2.6. punktu ar otro teikumu šādā redakcijā: "Minētajā 6 (sešu) mēnešu periodā piemērojot koeficientu 0,7, piemaksa par virsstundu darbu maksājama atbilstoši Darba likuma 68. panta pirmajā daļā noteiktajam apmēram."

2. Noteikt, ka minētie grozījumi stājas spēkā 2019. gada 3. novembrī.

Papildu informācija, kas saistīta ar Būvniecības nozares ģenerālvienošanos, kā arī konsolidēta tās redakcija ir pieejama Latvijas Būvniecības nozares arodbiedrības tīmekļa vietnē www.lbna.lv un Latvijas Būvuzņēmēju partnerības tīmekļa vietnē www.latvijasbuvnieki.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!