• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/144.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.07.2019., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/op/2019/144.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Informācijas speciālists korespondents
Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde Zemgales INFO...

Vēl šajā numurā

17.07.2019., Nr. 144

OP 2019/144.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Grāmatvedības un finanšu koledža, reģistrācijas Nr. 40003878227, izsludina atklātu doktorantu un zinātniskā grāda pretendentu Ekonomikas, uzņēmējdarbības nozarē (1 lektora amata vieta uz nepilnu slodzi) ESF projekta "Akadēmiskā personāla vērtības palielināšana - nosacījumi, plānošanas nepieciešamība un pasākumu stratēģija" īstenošanas, projekta ID Nr. 8.2.2.0/18/A/024, ietvaros un atbilstoši 2018.gada 9.janvāra Ministru kabineta noteikumiem Nr.25

Projekta mērķis: stiprināt sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Grāmatvedības un finanšu koledža" kā augstākās izglītības iestādes akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās.

Projekta aktivitātes īstenošanas periods: 12 mēneši no 2019. septembra līdz 2020. augustam.

Nodarbinātības slodze: 0,5 no pilnas lektora darba slodzes.

Atlīdzība par pedagoga darba veikšanu: EUR 800,00 - 1000,00 (bruto darba alga) mēnesī.

Projekta rezultāts: Grāmatvedības un finanšu koledža turpinās darba attiecības ar pretendentu sešu mēnešu laikā pēc doktora grāda iegūšanas no savā rīcībā esošajiem finanšu resursiem.

Prasības pretendentam/-ei:

- ir doktorants, kas sekmīgi studē akreditētā doktora studiju programmā ekonomikas vai uzņēmējdarbības vadības studiju virzienā, tajā skaitā Latvijas valsts piederīgais, kurš studē ārpus Latvijas akreditētā doktora studiju programmā vai zinātniskā grāda pretendents Ekonomikas, uzņēmējdarbības nozarē;- pārvalda latviešu valodu augstākajā līmenī.

Iesniedzamie dokumenti:

- pieteikums, pieteikuma veidlapa: https://koledza.lv/index.php/lv/par-gfk/vakances

- motivācijas vēstule (brīvā formā; motivācijas vēstulē jāapliecina vēlme iesaistīties akadēmiskajā darbā Grāmatvedības un finanšu koledžā vismaz 12 mēnešus un vēlme turpināt darbu pēc projekta pabeigšanas, norādot promocijas darba tēmu un īstenošanai piedāvātos studiju kursus, pētniecības darba veidus)

- pretendenta aktuāls dzīves un darba gājums ( CV Europass formā)

- augstākās izglītības iestādes akadēmiskā izziņa.

Priekšrocības ir pretendentam ar zinātniskā darba virzienu un publikācijām finanšu jomā, atbilstoša līmeņa angļu valodas zināšanām un praktiskā darba stāžu atbilstošajā nozarē.

Pretendentu pieteikumu vērtēšanas kritēriji pieejami pretendentu atlases nolikumā: https://koledza.lv/index.php/lv/par-gfk/vakances

Pieteikumu, motivācijas vēstuli, CV (Europass formā), akadēmisku izziņu un citus dokumentus, ko pretendents vēlas pievienot, lai pilnīgāk raksturotu savas zinātniskā darba rezultātus, sūtīt uz e-pasta adresi: gfk@koledza.lv vai pa pastu, adrese: Lomonosova iela 4-222, Rīga, Latvija, LV-1003, ar norādi "Atklātai doktorantu un zinātniskā grāda pretendentu atlasei" līdz 2019.gada 15.augustam.

Pamatojoties uz ES Vispārīgās datu aizsardzības regulas nosacījumiem un Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Grāmatvedības un finanšu koledža informē, ka Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Grāmatvedības un finanšu koledža.

Sīkāka informācija par projektu pieejama: https://koledza.lv/index.php/lv/par-gfk/projekt

Tālrunis informācijai +371 67338021.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!