• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/74.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2019., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/op/2019/74.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par piedziņas vēršanu uz nekustamo īpašumu...

Vēl šajā numurā

12.04.2019., Nr. 74

OP 2019/74.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par piedziņas vēršanu uz nekustamo īpašumu

Kurzemes apgabaltiesas iecirkņa Nr.6 zvērinātas tiesu izpildītājas Sandras Jaunsleines lietvedībā atrodas Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Nodokļu administrācijas 2018. gada 18. decembrī izdotais lēmums-izpildrīkojums lietā Nr.7602 par parāda piedziņu 27,19 EUR apmērā no JEKATERINAS IĻJINAS par labu Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijai, reģistrācijas Nr. 90000063185. Ņemot vērā minēto un saskaņā ar Civilprocesa likuma 600. panta pirmo daļu, paziņoju, ka uz jums piederošo nekustamo īpašumu tiek vērsta piedziņa, un, pamatojoties uz Civilprocesa likuma 601. pantu, no šī paziņojuma saņemšanas dienas jums ir aizliegts nekustamo īpašumu, kas atrodas Krūmu ielā 38 - 61, Liepājā, ar kadastra numuru 1700 901 3370:

1) atsavināt vai ieķīlāt;

2) atsavināt vai bojāt nekustamā īpašuma piederumus;

3) nodot šo nekustamo īpašumu valdījumā citai personai, tajā skaitā slēgt nomas, īres un citus nekustamo īpašumu apgrūtinošus līgumus.

Informēju, ka līgumi, kurus par nekustamo īpašumu parādnieks noslēdzis pēc tam, kad zemesgrāmatā izdarīta piedziņas atzīme, nav spēkā attiecībā uz piedzinēju un nekustamā īpašuma pircēju izsolē. To līgumu spēks, kurus attiecībā uz nekustamo īpašumu parādnieks noslēdzis, pirms zemesgrāmatā ierakstīta piedziņas atzīme, nosakāms kā attiecībā uz pusēm, kas piedalījušās šajos līgumos, tā arī attiecībā uz nekustamā īpašuma pircēju izsolē saskaņā ar Civillikumu.

Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 600. panta pirmo daļu, jums ir pienākums līdz 2019. gada 24. aprīlim paziņot, vai esat reģistrēts kā pievienotās vērtības nodokļa maksātājs un, vai pārdodot izsolē jums piederošo nekustamo īpašumu, izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (ja izsoles cena saskaņā ar pievienotās vērtības nodokli regulējošiem normatīvajiem aktiem apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, minētajā informācijā jānorāda šīs cenas apliekamā vērtība). Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 601. panta ceturto daļu, jums ir pienākums līdz 2019. gada 24. aprīlim paziņot par šī nekustamā īpašuma faktisko valdītāju un pārvaldnieku, ja tāds ir, kā arī par visiem attiecībā uz šiem nekustamajiem īpašumiem noslēgtajiem nomas, īres un citiem nekustamo īpašumu apgrūtinošiem līgumiem, iesniedzot minēto līgumu kopijas, vienlaikus uzrādot to oriģinālus.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!