• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/79.US1): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2019., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/op/2019/79.US1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

DENIS BISTROV, dzim.16.06.1978.! Uzaicinu jūs samaksāt parādu un saskaņā ar CPL 568.p.1.d. sprieduma izpildes izdevumus, kas izveidojušies līdz sludinājuma publicēšanai, kopā 701 176,29 EUR, pamatojoties uz Augstākās tiesas Civillietu tiesu...

Vēl šajā numurā

18.04.2019., Nr. 79

OP 2019/79.US1
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 9 Pēdējās nedēļas laikā 25 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Paziņojums par reorganizāciju

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "NORD līzings", reģistrācijas Nr.40103472462, juridiskā adrese: Bīskapa gāte 2, Rīga, LV-1050, paziņo, ka 2019. gada 9.aprīlī ir pieņemts lēmums par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "NORD līzings", reģistrācijas Nr.40103472462, reorganizāciju pārveidošanas ceļā. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību ar firmu sabiedrība ar ierobežotu atbildību "NORD līzings" kā pārveidojamā sabiedrība tiek pārveidota par akciju sabiedrību ar firmu akciju sabiedrība "NORD līzings" kā iegūstošo sabiedrību, visas pārveidojamās sabiedrības tiesības un saistības pāriet iegūstošajai sabiedrībai, un pārveidojamās sabiedrības dalībnieki kļūst par iegūstošās sabiedrības dalībniekiem.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "NORD līzings" informē, ka kreditoru nodrošinājumu pieteikšanas termiņš ir 1 (viens) mēnesis no šī paziņojuma publicēšanas dienas. Nodrošinājumu pieteikšanas vieta - Bīskapa gāte 2, Rīga, LV-1050.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!