• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Ministru kabinets
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Ministru kabineta noteikumus, instrukcijas un ieteikumus. Tie stājas spēkā nākamajā dienā pēc izsludināšanas, ja tiesību aktā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Ministru kabineta rīkojumus. Tie stājas spēkā parakstīšanas brīdī;
  • Ministru kabineta sēdes protokollēmumus. Tie stājas spēkā pieņemšanas brīdī;
  • plānošanas dokumentus, kā arī informatīvos ziņojumus par politikas plānošanas dokumentu īstenošanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2019. gada 29. aprīļa rīkojums Nr. 198 "Par robežšķērsošanas vietu "Silene" un "Pāternieki" attīstību". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 2.05.2019., Nr. 87 https://www.vestnesis.lv/op/2019/87.8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr. 200

Par Dziesmu un deju svētku padomes sastāvu

Vēl šajā numurā

02.05.2019., Nr. 87

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 198

Pieņemts: 29.04.2019.

OP numurs: 2019/87.8

2019/87.8
RĪKI

Ministru kabineta rīkojumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 30 Visi

Ministru kabineta rīkojums Nr. 198

Rīgā 2019. gada 29. aprīlī (prot. Nr. 21 29. §)

Par robežšķērsošanas vietu "Silene" un "Pāternieki" attīstību

1. Finanšu ministrijai (valsts akciju sabiedrībai "Valsts nekustamie īpašumi"):

1.1. nodrošināt Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas robežšķērsošanas vietu "Silene" un "Pāternieki" attīstības I posma būvniecības pabeigšanu līdz 2020. gada 31. decembrim un noteikt, ka plānotais nomas līgumu sākuma termiņš (grozījumu nomas līgumos spēkā stāšanās termiņš) ir 2021. gada 1. janvāris;

1.2. ja pēc būvprojekta izstrādes, pirms būvdarbu līguma noslēgšanas vai būvdarbu laikā provizoriskie būvniecības izdevumi mainās, iesniegt 2020. gada budžeta sagatavošanas procesā Ministru kabinetā rīkojuma projektu par šā rīkojuma 2. punktā minēto ilgtermiņa saistību precizēšanu.

2. Atļaut Finanšu ministrijai uzņemties ilgtermiņa saistības līdzekļu pārskaitīšanai valsts akciju sabiedrībai "Valsts nekustamie īpašumi":

2.1. (ierobežotas pieejamības informācija);

2.2. (ierobežotas pieejamības informācija).

3. Finanšu ministrijai šā rīkojuma 2.1. un 2.2. apakšpunktā minēto finansējumu 2019. gadā un 2020. gadā nodrošināt atbilstoši piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem.

4. Jautājumu par Finanšu ministrijai (Valsts ieņēmumu dienestam), Iekšlietu ministrijai (Nodrošinājuma valsts aģentūrai, Valsts robežsardzei) un Zemkopības ministrijai (Pārtikas un veterinārajam dienestam) papildus nepieciešamo finansējumu nomas maksas pieauguma, papildu maksājumu pieauguma un komunālo maksājumu pieauguma segšanai, kā arī amata vietu izveidei un uzturēšanai 2020. gadam un turpmākajiem gadiem skatīt kārtējā gada budžeta sagatavošanas procesā.

5. Finanšu ministrijai, Zemkopības ministrijai un Iekšlietu ministrijai līdz 2019. gada 15. jūnijam izvērtēt nozarei papildus nepieciešamās amata vietas un iesniegt Finanšu ministrijai (valsts akciju sabiedrībai "Valsts nekustamie īpašumi") informāciju par nepieciešamā finansējuma apmēru papildu amata vietu izveidei, uzturēšanai un atlīdzībai, ievērojot Valsts pārvaldes reformu plānā (apstiprināts ar Ministru kabineta 2017. gada 24. novembra rīkojumu Nr. 701 "Par Valsts pārvaldes reformu plānu 2020") noteiktos mērķus un pasākumus to sasniegšanai.

Ministru prezidents A. K. Kariņš

Finanšu ministrs J. Reirs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!