• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 28. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2005., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102792

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005. gada 2. martā

Vēl šajā numurā

03.03.2005., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 28. februāra sēdē

1. Sēdē izskatīja desmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumu 2005.gada 2.martā plkst. 17.00.
3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 3.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 28.februāra līdz 6.martam.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Porietis iekļauts Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Nevalstisko organizāciju darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas sastāvā.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ž.Vasaraudze iekļauta Latvijas un Kanādas, Latvijas un Austrijas, Latvijas un Itālijas, Latvijas un Īrijas, Latvijas un Čīles, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes parlamentu sadarbības grupā, kā arī Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupā.
7. Atlika izskatīt Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Goldes iesniegumu, kurā viņa lūdz rast iespēju pārcelt Saeimas 2005.gada 28.aprīļa sēdi uz 2005.gada 27.aprīli sakarā ar to, ka no 27.aprīļa līdz 30.aprīlim Pērnavā (Igaunija) notiks Baltijas asamblejas un Ziemeļu padomes 5.kopīgā sēde, kā arī Baltijas asamblejas ārkārtas sesija.
8. Atlika izskatīt SIA “Teikas nami” valdes locekļa J.Gomberga iesniegumu par Lāčplēša skulptūras uzstādīšanu Saeimas nama nišā, jo visas Saeimas frakcijas vēl nav izteikušas savu viedokli par minēto jautājumu.
9. Nodeva Saeimas Kancelejai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja J.Strazdiņa iesniegumu par papildu konsultanta štata vienības piešķiršanu. Minētais priekšlikums iespēju robežās tiks ņemts vērā, sagatavojot 2006.gada budžeta projektu.
10. Apstiprināja izdevumu tāmi Latvijas neatkarības atgūšanas 15.gadadienai veltītā pasākuma “Baltijas brīvības ceļš” ietvaros organizētajai starptautiskajai konferencei 2005.gada 4. un 5.martā.
11. Apstiprināja komandējumus:
1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Bērziņam, delegācijas locekļiem B.Cilevičam un J.Dobelim uz Parīzi (Francija) no 2005.gada 15.marta līdz 17.martam;
2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas loceklim D.Turlajam uz Londonu (Apvienotā Karaliste) no 2005.gada 13.marta līdz 16.martam.
12. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu U.M.Klausa, J.Stalidzānes un delegācijas sekretāres D.Tihonovas pārskatu par komandējumu uz Tallinu (Igaunija) 2005.gada 10. un 11.februārī;
2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu I.Solovjova, A.Vidavska, K.Petera, U.M.Klausa un delegācijas sekretāres D.Tihonovas pārskatu par komandējumu uz Tallinu (Igaunija) 2005.gada 17. un 18.februārī;
3) Eiropas lietu komisijas konsultantes A.Seržānes pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 30.janvāra līdz 1.februārim;
4) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna, komisijas konsultantes A.Seržānes un Saeimas specializētā atašeja Eiropas Savienībā I.Kriškānes pārskatu par komandējumu uz Luksemburgu 2005.gada 8. un 9.februārī.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!