• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Maksātnespējas aģentūras direktora darba tiesiskajām attiecībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2005., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102816

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts pamatbudžeta izpildi februārī

Vēl šajā numurā

03.03.2005., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Maksātnespējas aģentūras direktora darba tiesiskajām attiecībām

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa trešdien, 2.martā, tikās ar valsts aģentūras “Maksātnespējas administrācija” direktoru Aldi Gobzemu. A.Gobzems informēja par darba tiesisko attiecību izbeigšanu saistībā ar problēmām jaunā maksātnespējas likumprojekta sagatavošanā. Ministre ir uzklausījusi A.Gobzemu un, kad saņems no viņa atlūgumu dokumenta formā, izvērtēs to.
Tikšanās laikā A.Gobzems lūdza pagarināt termiņu jaunā maksātnespējas likumprojekta sagatavošanai, pretējā gadījumā likumprojekts būšot nekvalitatīvs, un viņš par to nevarēšot uzņemties atbildību. Tomēr tieslietu ministre nedzirdēja pārliecinošus argumentus likumprojekta sagatavošanas termiņa pagarināšanai – likumprojekta sagatavošana jau tā ir ļoti iekavējusies, un šā gada sākumā minēto termiņu pēc A.Gobzema lūguma S.Āboltiņa pagarināja no februāra vidus līdz aprīļa vidum.
Bez tam A.Gobzems likumprojekta veidošanā piedalījās no pašiem pirmsākumiem 2002.gada beigās, un, tā kā viņš kopš 2004.gada janvāra bijis Maksātnespējas administrācijas direktors, viņam jāuzņemas pilna atbildība par viņa vadītās nozares būtiskākā likumprojekta izstrādi.

Sandris Sabajevs, tieslietu ministres preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!