• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latviju starptautiskā lauksaimniecības izstādē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2005., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/102824

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Vācijā strādājošo Latvijas uzņēmumu pārstāvju sanāksmi

Vēl šajā numurā

03.03.2005., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latviju starptautiskā lauksaimniecības izstādē

Zemkopības ministrija piedalās starptautiskā lauksaimniecības izstādē, kas no 26.februāra līdz 6.martam notiek Francijas galvaspilsētā Parīzē. Latvijai piedaloties izstādē, tiek popularizētas mūsu valsts kultūras un nacionālās lauksaimniecības tradīcijas, tādējādi veicinot izstādes apmeklētāju un dalībnieku interesi par mūsu valsti. Tiek nodrošināti arī plaši kontakti ar nozares pārstāvjiem no visas pasaules.
Šodien, 3.martā, izstādē būs Latvijas nacionālā diena, kad mūsu valsts rādīs savas kultūras un tautas tradīciju savdabību. Latvijas stendā muzicēs folkloristi, kas mūsdienās kopj senākās tautas tradīcijas, un uzstāsies dažādi amatnieki. Izstādes apmeklētājiem tiks piedāvāti arī Latvijā iecienīti tradicionāli ēdieni un pārtikas produkti, uzsverot to atšķirību no citās valstīs ražotas produkcijas. Interesenti varēs noskatīties filmu “Growing green in Latvia” par Latvijas lauksaimniecību un pārtikas rūpniecību.
Latviju un pārējās jaunās ES dalībvalstis līdzdarboties kopējā stendā aicinājusi Eiropas Komisija (EK), tādējādi uzsverot izstādes starptautisko nozīmi. Zemkopības ministrijas stendā pieejams plašs informatīvo materiālu klāsts par mūsu valsts lauksaimniecību, mežsaimniecību, kā arī tūrisma iespējām Latvijā.
Šī ir viena no vērienīgākajām starptautiskajām izstādēm Francijā. Tajā piedalās vairāk nekā tūkstoš dalībnieku no visas pasaules. Pērn izstādi apmeklējuši ap 700 tūkstoši interesentu. Izstādē dominē trīs galvenās tēmas: dzīvnieki, produkti, dabiskais dzīvesveids. Šogad izstāde Parīzē notiek četrdesmit otro reizi.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!