• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Viltvārži pensionāriem izmāna naudu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2005., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113547

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieauguši mājsaimniecību tēriņi

Vēl šajā numurā

29.07.2005., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Viltvārži pensionāriem izmāna naudu

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) brīdina no viltvāržiem, kas mēdz uzdoties par tās darbiniekiem un apkrāpj pensionārus.
Viltus darboņi, kas uzdodas par VSAA darbiniekiem un mēģina no pensionāriem izkrāpt naudu, uzrodas regulāri vismaz reizi gadā, norāda aģentūras sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Edīte Olupe.
Aģentūra saņēmusi informāciju, ka Rīgā, Juglas rajonā kāds vīrietis, uzdodamies par VSAA darbinieku, apmeklē pensionāru dzīvokļus. Viltvārdis, solīdams pensionāriem pārrēķināt pensiju, liek izpildīt veidlapu un prasot samaksāt 7,50 latus, ko pensionāri arī izdarot.
VSAA brīdina pensionārus un lūdz neticēt šiem krāpniekiem. Aģentūra atgādina, ka tās darbinieki nekad neapmeklē savus klientus mājās. Visi ar pensijām saistītie jautājumi tiek risināti VSAA nodaļās. Uz mājām pie pensionāriem iet tikai pastnieks, kas piegādā pensiju.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!