• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par MK noteikumiem PHARE programmas īstenošanai un uzraudzībai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2005., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/114545

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību struktūrfondu un Kohēzijas fonda auditēšanā

Vēl šajā numurā

17.08.2005., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par MK noteikumiem PHARE programmas īstenošanai un uzraudzībai

Otrdien, 16.augustā, Ministru kabineta (MK) sēdē pieņemti noteikumi par kārtību, kādā jāsagatavo un jāiesniedz pārskati PHARE programmas un programmas “Pārejas līdzekļi administratīvās spējas stiprināšanai” īstenošanas un uzraudzības nodrošināšanai.
Ministru kabineta noteikumi “Kārtība, kādā sagatavo un iesniedz pārskatus Eiropas Savienības (ES) finanšu instrumentu PHARE programmas un programmas “Pārejas līdzekļi administratīvās spējas stiprināšanai” īstenošanas un uzraudzības nodrošināšanai” ir izstrādāti, lai pilnveidotu un optimizētu šo ES finanšu instrumentu īstenošanas un uzraudzības tiesisko regulējumu. Noteikumi nosaka, kad un kādu pārskatu sagatavošana un iesniegšana jānodrošina atbildīgajām amatpersonām – vecākajai nozares amatpersonai, programmas atbildīgajai amatpersonai, nacionālajai atbildīgajai amatpersonai, kā arī nacionālajam koordinatoram ārvalstu finanšu palīdzības jautājumos. Noteikumi ietver arī pārskatu veidlapu formu. Līdz šim šo finanšu instrumentu izmantošanu reglamentēja Finanšu ministrijas (FM) rīkojumi.
16.augusta sēdē MK arī uzdeva Finanšu ministrijai līdz 2005.gada 31.decembrim izstrādāt un iesniegt likumprojektu, kas noteiks abu finanšu instrumentu līdzekļu vadību Latvijā un paredzēs Ministru kabinetam tiesības izdot noteikumus šo programmu līdzekļu vadības nodrošināšanai.

Finanšu ministrijas preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!