• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un Valsts ieņēmumu dienesta vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2005., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/116243

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

09.09.2005., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un Valsts ieņēmumu dienesta vadību

Pēc tikšanās vakar, 8.septembrī, ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) direktoru Alekseju Loskutovu un Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektoru Dzintaru Jakānu Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga aicināja valdību rast finansējumu koncepcijas “Par fizisko personu ienākumu gūšanas kontroles pilnveidošanu” īstenošanai, kas ietver arī legālās prezumpcijas principa un tā saucamās “0” deklarācijas ieviešanu, kā arī Saeimu atbalstīt šo koncepciju:
“Mans aicinājums būtu virzīt uz priekšu koncepciju “Par fizisko personu ienākumu gūšanas kontroles pilnveidošanu”. Līdz šim ir noticis ļoti nopietns un rūpīgs darbs, un, ja rodas kādas neskaidrības un nepieciešami precizējumi, es aicinātu valdību sniegt resursus, lai profesionāļi varētu turpināt darbu pie detaļu izstrādes un bažas par eventuāliem trūkumiem tiktu novērstas. To var izdarīt, ja profesionāļi strādā. Es ļoti aicinātu arī Saeimas deputātus raudzīties uz šo projektu ar vislielāko labvēlību. Tagad, sava četru gadu mandāta pēdējā gadā pirms vēlēšanām, ar šo viņi varētu demonstrēt visai tautai savu godaprātu un savu interesi par tautas labklājību, savu gatavību tiešām strādāt tautas labā, lai nodrošinātu, ka mums visiem kopā, valstij būtu labāki ienākumi.”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!