• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.09.2007., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162770

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

06.09.2007., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums par pirmpirkuma tiesībām

Ievērojot 2007.gada 8.augustā saņemto pirkuma līgumu, kas noslēgts 2007.gada 9.februārī, par nekustamā īpašuma Rīgas pilsētas Baznīcas ielā 10/12, kadastra numurs 0100 020 0099, vienas sestās domājamās daļas pārdošanu un ievērojot Civillikuma 1073.pantā man, Gintam LAZDIŅAM, kā nekustamā īpašuma kopīpašniekam noteikto pirmpirkuma tiesību, paziņoju, ka izmantoju pirmpirkuma tiesību uz Dainim GRANTSKALNAM piederošo nekustamā īpašuma 1/6 (vienu sesto) domājamo daļu un uzaicinu visus Daiņa GRANTSKALNA mantiniekus 2007.gada 28. septembrī (divi tūkstoši septītā gada septembra divdesmit astotajā datumā) pulksten 12 ierasties zvērinātas notāres Kristīnes Višinskas birojā Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 6-2, LV-1010, lai noslēgtu līgumu par nekustamā īpašuma Rīgā, Baznīcas ielā 10/12, Dainim GRANTSKALNAM piederošās 1/6 domājamās daļas pirmpirkuma tiesību izmantošanu, līdzi ņemot dokumentus, kas apliecina mantinieku tiesības uz atstāto mantojumu.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Engures pagasta padome paziņo, ka 2007.gada 22.maijā apstiprināti saistošie noteikumi nr.4 “Par ielu un ceļu vai to posmu ar cieto vai grants segumu izbūvi Engures pagastā pēc fizisko un juridisko personu ierosinājuma”.

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Engures pagasta padomē Jūras ielā 85, Engurē.


Paziņojums par promocijas darba izstāvēšanu

2007.gada 1.oktobrī plkst.14.30 Rīgas Tehniskās universitātes Informācijas tehnoloģijas nozares promocijas padomes P-07 atklātajā sēdē Rīgā, Meža ielā 1/3, 202.auditorijā MARINA UHANOVA aizstāvēs promocijas darbu “Uz modelēšanas un tīmekļu tehnoloģijām balstīta apdrošināšanas riska novērtēšana” inženierzinātņu doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: profesors Dr.habil.sc.ing. Jānis Osis,

profesors, Dr.habil.sc.ing. Jevgeņijs Kopitovs,

profesors, dr.habil.sc.ing. Andrzejs Dzielinskis (Varšava, Polija)

Ar promocijas darbu var iepazīties internetā http://www.rtu.lv/zinatne/doktorantura/, RTU Zinātniskajā bibliotēkā Ķīpsalas ielā 10 un Valsts Nacionālajā bibliotēkā Anglikāņu ielā 5.


Paziņojums

Iekšlietu ministrijas valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē par 32.realizācijai un 33.realizācijai, ar mērķi – pārstrādei (speciāla atļauja), nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem.

Sīkāka informācija www.matrez.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi divu darba dienu laikā no sludinājuma publicēšanas (publikācijas dienu neieskaitot). Piedāvājumus sūtīt pa faksu 7112160 vai iesniegt personīgi Rīgā, Piedrujas ielā 5, 2.kabinetā.


Vides pārraudzības valsts biroja paziņojums

Vides pārraudzības valsts birojs informē:

2007.gada 23.augustā Vides pārraudzības valsts birojs ir izsniedzis VAS “Latvijas Valsts ceļi” atzinumu par autoceļa A2 Rīga - Sigulda - Igaunijas robeža (Veclaicene) posma Rīgas apvedceļš - Sēnīte rekonstrukcijas ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu. Ar ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu var iepazīties Garkalnes novada domē, Vangažu pilsētas domē, Inčukalna novada domē, Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē, kā arī Vides pārraudzības valsts birojā Rīgā, Rūpniecības ielā 23, tālr. 7321173, un biroja interneta mājas lapā: www.vidm.gov.lv/ivnvb.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!