• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar kultūras ministri un kultūras darbiniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.09.2007., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162797

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Pensionāru federācijas vadītājām

Vēl šajā numurā

06.09.2007., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar kultūras ministri un kultūras darbiniekiem

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 5.septembrī tikās ar kultūras ministri Helēnu Demakovu, Latvijas Nacionālās operas direktoru Andreju Žagaru, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktori Māru Lāci, Latvijas Nacionālās bibliotēkas direktoru Andri Vilku, diriģentu Māri Sirmo, rakstnieci Noru Ikstenu, kā arī aģentūras “Jaunie trīs brāļi” vadītāju Zigurdu Magoni.

Tikšanās laikā pārrunātas Kultūras ministrijas darba prioritātes un vadlīnijas, lielākie plānotie starptautiskās sadarbības projekti kultūras jomā, ieceres nacionālā kultūras mantojuma saglabāšanā, kā arī iespējamā turpmākā sadarbība.

Valsts prezidents, kultūras ministre, kā arī M.Sirmais, A.Žagars, N.Ikstena un M.Lāce apsprieda arī pamatizglītības lomu jaunākās paaudzes audzināšanā.

Tāpat tikšanās gaitā tika pārrunāta Nacionālās bibliotēkas, koncertzāles un modernās mākslas muzeja projektu īstenošanas gaita.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!