• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi" - iznākusi "LV" 9. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.1999., Nr. 337/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16352

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunām Vācijas stipendijām Latvijas zinātniekiem

Vēl šajā numurā

14.10.1999., Nr. 337/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LR starptautiskie līgumi" — iznākusi "LV" 9. burtnīca

Godātie lasītāji, "Latvijas Vēstneša" mazās poligrāfijas apgādā ir iznākusi šā gada devītā starptautisko līgumu burtnīca. Tajā ietverti četri Saeimā pieņemtie starptautiskie dokumenti.

Šajā izdevumā lasāma 1999.gada 21.aprīlī Briselē parakstītā Latvijas Republikas un Beļģijas Karalistes konvencija par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma nodokļiem un šīs konvencijas protokols. Konvencija attiecas uz ienākuma nodokļiem, ko iekasē līgumslēdzējas valsts, tās politiski administratīvo vienību vai pašvaldību labā neatkarīgi no to iekasēšanas veida. Latvijā tas ir uzņēmumu ienākuma un iedzīvotāju ienākuma nodoklis, Beļģijā — iedzīvotāju ienākuma, uzņēmumu ienākuma, juridisko personu ienākuma, nerezidentu ienākuma nodoklis un papildu krīzes stāvokļa nodeva. Konvencija tiks piemērota arī jebkuriem identiskiem vai pēc būtības līdzīgiem nodokļiem, kuri tiks ieviesti pēc šīs konvencijas parakstīšanas datuma, papildinot vai aizstājot esošos nodokļus.

Burtnīcā ievietots Igaunijas Republikas, Somijas Republikas un Zviedrijas Karalistes līgums par prāmi "Estonia". Līgumslēdzējas puses vienojas, ka prāmis "Estonia" netiek izcelts un prāmja vraks un noteikta apkārtējā teritorija tiek uzskatīti par katastrofu upuru pēdējās atdusas vietu.

Saeimā ir pieņemts un apstiprināts Madrides nolīguma par preču zīmju starptautisko reģistrāciju 1989.gada 27.jūnija Madrides protokols. Saskaņā ar likumu Latvijas Republikas Patentu valde nodrošina Protokola izpildi Latvijas Republikas teritorijā, kā arī Latvijas interešu pārstāvēšanu Protokola izpildinstitūcijās.

Vēl burtnīcā jūs atradīsit Asociācijas padomes starp Eiropas Kopienām un to dalībvalstīm, no vienas puses, un Latvijas Republiku, no otras puses, lēmums par Latvijas līdzdalības noteikumiem un nosacījumiem Kopienas pētniecības, tehnoloģiskās attīstības un rezultātu demonstrēšanas programmās (1998–2002), (182/1999/EC) un pētniecības un apmācības pasākumu programmās (1998–2002), (1999/64/Euratom) un tā četri pielikumi.

Interesenti starptautisko līgumu burtnīcu var nopirkt "Latvijas Vēstneša" kioskā Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā, laikraksta redakcijas Realizācijas daļā Bruņinieku ielā 41 un Mazās poligrāfijas daļā Bruņinieku ielā 36–1. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!