• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas izstādi "Baltijas valstis Tautu Savienībā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.1999., Nr. 337/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16368

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas robežas ar Baltkrieviju demarkāciju

Vēl šajā numurā

14.10.1999., Nr. 337/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas izstādi "Baltijas valstis Tautu Savienībā"

5.oktobrī ANO Ženēvas mītnes ģenerāldirektors Vladimirs Petrovskis atklāja izstādi "Baltijas valstis Tautu Savienībā". ANO ēkas bibliotēkā līdz nākamā gada 31.janvārim būs aplūkojami arhīvu dokumenti, fotogrāfijas un pat dažas karikatūras no Latvijas Nacionālās bibliotēkas un Valsts arhīva fondiem, kas liecina par Latvijas darbību Tautu Savienībā.

"Paredzams, ka šajā laikā ar izstādi un Baltijas kultūru iepazīsies vairāki desmiti tūkstoši cilvēku, jo tā iekļauta ANO ēkas ekskursiju maršrutā, tāpēc uzskatu to par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tēla veidošanā. Šī izstāde ir ne tikai informatīva, bet arī interesanta, jo to lieliski papildina tālaika dekoratīvie Latvijas mākslas priekšmeti un rotas, no kurām uz izstādes laiku laipni piekrita šķirties kāda Ženēvas latviešu ģimene," izstādi komentēja Latvijas vēstnieks ANO Ženēvā Romāns Baumanis.

Tajā pašā dienā R.Baumanis svinīgi pasniedza V.Petrovskim Latvijas Nacionālās bibliotēkas dāvinājumu ANO — 60 dažādas grāmatas par Latvijas sabiedrību un kultūru, kas turpmāk būs pastāvīgi pieejamas ANO bibliotēkā.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!