• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Gruzijas progresu demokrātisku vēlēšanu organizēšanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.2008., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175781

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Francijas padziļināto stratēģisko partnerību

Vēl šajā numurā

23.05.2008., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Gruzijas progresu demokrātisku vēlēšanu organizēšanā

 

Latvijas Ārlietu ministrija atzinīgi vērtē Gruzijas parlamenta vēlēšanu norisi, kurās vērojami uzlabojumi un tuvināšanās starptautisko standartu izpildei. Vēlēšanās nodrošināta nacionālās likumdošanas īstenošana un procedūru pilnveidošana.

“Gruzijas Centrālā vēlēšanu komisija ir veikusi būtisku darbu, cenšoties īstenot starptautisko organizāciju rekomendāciju izpildi, kas tika paustas pēc Gruzijas prezidenta vēlēšanām šā gada 5.janvārī. Pozitīvi vērtējama starptautisko novērotāju klātbūtne un aktīvā līdzdalība Gruzijas parlamenta vēlēšanu procesā, tādējādi veicinot vēlēšanu norises caurskatāmību,” norāda ārlietu ministrs Māris Riekstiņš.

Ārlietu ministrija aicina Gruziju sekmēt uzsākto reformu īstenošanu un virzību uz demokrātijas stiprināšanu.

Latvija turpinās iesākto aktīvo sadarbību ar Gruziju, atbalstot demokrātiskos procesus un Gruzijas integrāciju eiroatlantiskajā telpā.

Šā gada 21.maija Gruzijas parlamenta vēlēšanas novēroja Starptautiskā vēlēšanu novērošanas misija ar starptautisko organizāciju pārstāvju, kā arī atsevišķu valstu novērotāju līdzdalību. Latviju šajā misijā pārstāvēja 14 novērotāju.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!