• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 13. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.10.2008., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182743

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 16. oktobra sēdi

Vēl šajā numurā

23.10.2008., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 13. oktobra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 44 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 16.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 16.oktobrī plkst. 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 13.oktobra līdz 19.oktobrim.

5. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Ivetas Stuberovskas iecelšanu Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas tiesneša amatā.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidāta Gunāra Strucinska iecelšanu Ludzas rajona tiesas tiesneša amatā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidāta Andra Pešudova iecelšanu Rīgas rajona tiesas tiesneša amatā.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Ivetas Bērziņas atbrīvošanu no Jūrmalas pilsētas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Daces Jansones atbrīvošanu no Rīgas rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

10. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Ivetas Melderes atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Svetlanas Maršānes atbrīvošanu no Ogres rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Zemgales apgabaltiesas tiesneša amatā.

12. Izskatīja Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Jāņa Šmita iesniegumu par Nacionālo radio un televīzijas padomi, kura šobrīd darbojas astoņu locekļu sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu un Nacionālās radio un televīzijas padomes iesniegumu visām Saeimas frakcijām.

13. Pieņēma zināšanai deputātes Karinas Pētersones iesniegumu par Saeimas 9.oktobra ārkārtas sēdes kavējumu.

14. Attaisnoja deputātes Karinas Pētersones kavējumu Saeimas 9.oktobra sēdē.

15. Nolēma attaisnot deputātes Inas Druvietes kavējumu Saeimas 25.septembra sēdē un Saeimas 1.oktobra sēdē.

16. Nolēma neapstiprināt Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas locekles Ingrīdas Circenes komandējumu uz Helsinkiem (Somija) 2008.gada 21. un 22.oktobrī sakarā ar to, ka tas nav saistīts ar parlamentāru uzaicinājumu.

17. Apstiprināja komandējumus:

1) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklei Dagnijai Staķei un konsultantam Rihardam Vikmanam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 26.oktobra līdz 28.oktobrim;

2) Eiropas lietu komisijas konsultantei Simonai Megnei uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 14.oktobra līdz 1.novembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!