• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2010., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217476

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas Komisija: Par sadarbību ar Ķīnu muitas kontrolē

Vēl šajā numurā

09.09.2010., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

13.saraksts. Kristīgi demokrātiskā savienība

= Vēlēšanu programma

Kristīgi Demokrātiskā Savienība ir partija, kas Latvijas politikā ienes brīvības, taisnīguma un solidaritātes principus.

KDS pārstāv sociālā tirgus ekonomiku, ko izveidoja Dr.Ludvigs Erhards. To līdz šodienai pamatoti dēvē par Vācijas ekonomisko brīnumu, kur ne valstij, ne privātuzņēmējam nav tiesību pārņemt kontroli pār ekonomiku. Tai jākalpo cilvēkam.

Darbs visiem ir viens no KDS sociālā taisnīguma principiem. Darba tirgū jādarbojas normai, ka strādāt ir izdevīgāk nekā nestrādāt.

Lai Latvijā stabilizētu ekonomiku, nepieciešamas šādas izmaiņas:

1) izsludināt force majore ekonomikā un veikt starptautisko auditu;

2) salauzt korupciju valsts, pašvaldību un privātajā sektorā. Ekonomiskajiem noziegumiem nav noilguma;

3) nodokļu slogu pārcelt no darba ņēmēja uz kapitālu;

4) pakļaut ārzonās reģistrētos uzņēmumus finanšu kontrolei;

5) nepieļaut valsts un pašvaldību peļņu nesošos uzņēmumus privatizācijai;

6) ieviest progresīvo ienākuma nodokļu sistēmu;

7) samazināt nodokļa slogu un palielināt pabalstus ģimenēm ar bērniem un invalīdiem.

Ar likumu aizliegt valsts un pašvaldību uzņēmumiem, brīvostām, brīvajām ekonomiskajām zonām un muitas noliktavām darboties ārzonās,

Palielināt Konkurences padomes lomu brīvā tirgus nodrošināšanā cīņai pret monopolu ietekmi.

Mainīt likumu par Sabiedrisko pakalpojumu regulatora finansēšanu. Regulatoram jāstrādā sabiedrības labā.

Finanšu krīze norāda uz morālo krīzi, tāpēc jāatgriežas pie godīgām savstarpējām tirgus attiecībām.

Izveidot līdzsvarotu budžetu bez jauniem aizņēmumiem nav KDS pašmērķis. Vairāk jādomā par paaudžu taisnīgumu, jo katrs eiro, ko mēs aizņemamies, uzliek slogu nākamajām paaudzēm.

Sociālā tirgus ekonomika paredz valsts iespēju iejaukties brīvajā tirgū. Tieši šobrīd valsts varai jāuzņemas iniciatīva un aktīvi jāiesaistās krīzes novēršanā, piesaistot lielos investorus, kas radīs jaunas darba vietas.

Valsts ekonomiskās stabilitātes pamats ir uzņēmēji. Vislielākā uzmanība jāvelta mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, jo tieši šie uzņēmumi rada visvairāk darba vietu un veido sabiedrības vidusšķiru. Ražojošiem uzņēmumiem radīt labvēlīgu eksporta vidi.

Izcīnīt Eiropas Savienības subsīdijas un kvotas lauksaimniecībai un zivsaimniecībai nolūkā nodrošināt valsti ar augstvērtīgiem vietējiem pārtikas produktiem.

Latviešu valoda ir vienīgā Latvijas Republikas valsts valoda.

Izglītības politikā KDS galvenais uzdevums ir solidāra valsts un privātā partnerība. Tas nozīmē, ka privātajām izglītības iestādēm nepieciešami tādi paši finanšu noteikumi kā valsts izglītības iestādēm.

Tas veicinās:

1) izglītības pieejamību novados un valsts pierobežā;

2) izglītības kvalitāti;

3) nodarbinātību;

4) skolas izvēles brīvību.

Cilvēka sociālā izcelšanās nevar un nedrīkst būt par galveno faktoru tā nākotnei. Nabadzība pārāk bieži sākas ar izglītības trūkumu. Visiem ir jābūt vienādām iespējām saņemt labu izglītību vai profesionālo sagatavotību.

Tikai tad, kad valsts izmainīs savu attieksmi pret jauniešiem, mainīsies jauniešu attieksme pret valsti. Izglītībai jābūt tādā kvalitātē, lai jauniešiem tā nodrošinātu labu patstāvīgā darba sākumu. Arī valstij jāuzņemas atbildība, lai jaunieši atrastu darbu un nodrošinātu dzīvi Latvijā.

Nodrošinātas vecumdienas ir viena no KDS prioritātēm. Valsts vecuma pensijām jābūt pietiekamām, lai veiktu nepieciešamos ikdienas maksājumus un nodrošinātu labklājību. Pieaugot dzīves dārdzībai, jāpieaug arī pensijām.

Veselības aprūpei jāorientējas uz pacientu, tai jābūt konkurētspējīgai un ekonomiskai. Novērst monopolu ietekmi farmācijā. Nepieciešams ieviest obligāto veselības apdrošināšanu.

Ikvienam jājūtas sociāli aizsargātam, integrētam un vajadzīgam Latvijas valstij.

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Māra Viktorija Zilgalve

2. Armands Agrums

3. Jānis Zaļkalns

4. Maija Stefane

5. Mareks Raups

6. Dainis Jansons

7. Aigars Lācis

8. Vita Eglīte

9. Voicehs Teivāns

10. Ingvars Vijups

11. Sarmīte Janfelde

12. Raivo Meškinis

13. Anita Gulbe

14. Daniela Kočetkova

15. Gunita Irbe

16. Ita Ansone

17. Inga Dziļuma

18. Guna Putniņa

19. Jurģis Ozols

20. Andris Odītis

21. Mareks Krasins

22. Diana Gavrikova

23. Anita Grūbe

24. Liene Stuģe

25. Judīte Suharevska

26. Agnese Čodare

27. Anita Kokarēviča

28. Arnis Vilsons

29. Dace Madžule

= Ziņas par kandidātiem

Armands Agrums

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kristīgi Demokrātiskā Savienība, ģenerālsekretārs, valdes loceklis.

Izglītība: Ļeņingradas Tirdzniecības institūts (1991), augstākā izglītība, inženieris–tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Citroen C5, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 138125,20 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21327,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 28745,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S Swedbank, summa – 17786,00 LVL.

Ita Ansone

Dzimusi: 1969; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Nodarbinātības valsts aģentūra, inspektore.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2002), bakalaura grāds psiholoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 46100,00 EUR.

Agnese Čodare

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Business Intelectual Consulting”, projektu vadītāja.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2004), uzņēmējdarbības vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Fiat Ponto, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2003.

Inga Dziļuma

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav, pašnodarbināta persona.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2007), profesionālā maģistra grāds tiesību zinātnē; Baltijas Krievu institūts (2005), jurista kvalifikācija, atbilstoša piektajam profesionālās kvalifikācijas līmenim; Jāzepa Vītola Latvijas Valsts Konservatorija (1982), kora priekšmetu pedagogs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda, teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un dzīvojamā māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): VW Passat, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 33500,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Grindeks”, skaits – 41, summa – 226,32 LVL.

Vita Eglīte

Dzimusi: 1975; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav, individuāli praktizējošs jurists.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2008), maģistra grāds tiesību zinātnē; Latvijas Universitāte (2006), bakalaura grāds tiesību zinātnē un jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā pakāpe (dzimtā valoda).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 42000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 12544,08 EUR; AS “Swedbank”, summa – 750,64 LVL.

Diana Gavrikova

Dzimusi: 1986; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība L.A.B.B.A., biedre.

Izglītība: Latvijas Biznesa koledža (2008), 1.līmeņa profesionālā augstākā izglītība, uzņēmējdarbība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Anita Grūbe

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija, aktiermeistarības un skatuves runas, runas mākslas docētāja; Latvijas Kultūras koledža, etiķetes un prezentācijas prasmju speciāliste.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), izglītības zinātņu maģistrs pedagoģijā; J.Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1977), dramatiskā teātra un kino aktrise. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Anita Gulbe

Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas 73.vidusskola (1980), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Gunita Irbe

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kamīns ARSI”, valdes locekle; SIA “Saules panorāma”, valdes locekle; SIA “Bizness, atpūta, sports, Carnikava”, valdes locekle.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2002), uzņēmējdarbības vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (valdījumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 170280,40 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 100000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 20000,00 EUR; Norvik banka, summa – 90000,00 EUR.

Sarmīte Janfelde

Dzimusi: 1943; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kristīgi Demokrātiskā Savienība, biroja vadītāja.

Izglītība: LPSR Kultūras ministrijas kultūras darbinieku kvalifikācijas celšanas institūts (1982), svētku un rituālu vadītāja; Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums (1961), klubu darba organizators un metodists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Dainis Jansons

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Putnu fabrika Ķekava”, tehniskā direktora vietnieks; Ķekavas vidusskola, elektriķis; Kristīgi Demokrātiskā Savienība, valdes loceklis; Rīgas Mārtiņa draudze, draudzes priekšnieks.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1983), rūpniecības, pilsētu un lauksaimniecības elektroapgāde. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ķekavas pagasts, (īpašumā); zeme, Ķekavas pagasts, (īpašumā); garāža, Ķekavas pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Volkswagen Bora, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2008.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Latvijas Gāze”, skaits – 91, summa – 91,00 LVL; A/S “Putnu fabrika Ķekava”, skaits – 118, summa – 3304,00 LVL.

Daniela Kočetkova

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tez tour, menedžere; studente.

Izglītība: Rīgas 93.vidusskola (2003), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): BMW 318, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Anita Kokarēviča

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Stradiņa universitātes Tālākizglītības fakultātes Kursu daļa, vadītājas vietniece; SIA “Fel–Can”, valdes locekle; Rīgas Stradiņa universitāte, pasniedzēja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2007), profesionālais maģistra grāds ekonomikā; Latvijas Universitāte (2006), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (nomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Audi 80, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2003.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Fel–Can”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Mareks Krasins

Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Projektēšanas birojs “Akmentiņš un Smiltiņš”, projektu vadītājs.

Izglītība: Aglonas vidusskola (1999), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

Aigars Lācis

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: P.Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, Asinsvadu ķirurģijas centrs, asinsvadu ķirurgs; Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, operatīvās medicīnas daļa, asinsvadu ķirurgu izbraukuma grupas vadītājs; Latvijas Asinsvadu ķirurgu biedrība, prezidents.

Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija / Rīgas Stradiņa Universitāte (2002), medicīnas zinātņu doktors asinsvadu ķirurģijā; Latvijas bērnu kardioloģijas centrs Gaiļezera bērnu slimnīcā (1999), ķirurgs; P.Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Asinsvadu ķirurģijas centrs (1999), ķirurgs; P. Stradiņa klīniskā slimnīca (1996), ķirurgs; Rīgas Medicīnas institūts (1987), klīniskā ordinatūra vispārējā ķirurģijā; Rīgas Medicīnas institūts (1985), ārsts; Rīgas 3.vidusskola (1979), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Toyota Land Cruiser, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2010.; Toyota Auris, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2010.

Dace Madžule

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centrs, pārvaldes referente.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2000), tiesību zinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2000,00 LVL.

Raivo Meškinis

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Global Gas Trading Company”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Valsts tehnikums (1997), ķīmiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Global Gas Trading Company”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Andris Odītis

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav, komersants, starptautiskā biznesa konsultants.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā; Latvijas Universitāte (2000), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē; Rīgas 45.vidusskola (1996), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja ar zemi, Rīga, (īpašumā); māja ar zemi, Rīga, (īpašumā); māja ar zemi, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, Rīga, (īpašumā); māja, Rīga, (iznomā); māja, Jūrmala, (iznomā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 7455,00 EUR; Swedbank, summa – 5420,00 LVL.

Jurģis Ozols

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kioski”, valdes loceklis; nav, students.

Izglītība: Rīgas Jāņa Poruka vidusskola (2008), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Guna Putniņa

Dzimusi: 1940; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Kristīgo senioru savienība, valdes priekšsēdētāja; SIA “Torņakalna poliklīnika”, ārste.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1963), vispārējā ārstniecība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar ēku, Madonas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Opel Omega, izlaides gads 1982., reģistrācijas gads 1991.

Mareks Raups

Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Baltic Trans”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Jūras akadēmija (1996), bakalaurs, inženieris–kuģu vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Neretas novads, (īpašumā); zeme, Neretas novads, (īpašumā); māja, Neretas novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 28500,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA SOL Aģentūra, skaits – 5, summa – 250,00 LVL; SIA Baltic Trans, skaits – 239, summa – 4780,00 LVL.

Maija Stefane

Dzimusi: 1952; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kristīgi Demokrātiskā Savienība, valdes locekle, Rīgas nodaļas vadītāja.

Izglītība: P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1976), vēsturnieks, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme un vasarnīca, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Mazda 626, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Banka, summa – 2281,00 USD.

Liene Stuģe

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “OK Būvmateriāli”, juriste.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2008), maģistra grāds tiesību zinātnē; Baltijas Starptautiskā akadēmija (2006), bakalaura grāds tiesību zinātnē, jurists; Rīgas 69.vidusskola (2002), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Judīte Suharevska

Dzimusi: 1964; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav, bezdarbniece.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1996), pedagoģijas bakalaurs, vidusskolas latviešu valodas un literatūras skolotājs mazākumtautību skolās; Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums (1985), masu pasākumu režisors. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29000,00 LVL.

Voicehs Teivāns

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Actus”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1990), celtniecības ekonomika un organizācija; Augstākā aviācijas kara skola (1965), karavīrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Volvo V70, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2009.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Actus”, skaits – 240137, summa – 240137,00 LVL.

Ingvars Vijups

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA WL LĪNIJA, valdes loceklis; SIA BLOKS, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (2003), maģistra grāds dizainā; Latvijas Mākslas akadēmija (1989), interjera un iekārtu dizainers. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA BLOKS, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL; SIA WL LĪNIJA, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Arnis Vilsons

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Pašvaldības policija, vecākais inspektors.

Izglītība: Rīgas 8.vidusskola (1978), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar ēku, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1003,00 LVL.

Jānis Zaļkalns

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Stradiņa universitātes Rehabilitācijas katedra, profesors; nodibinājums “Augstākās izglītības kvalitātes novērtēšanas centrs”, valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1974), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Māra Viktorija Zilgalve

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kristīgi Demokrātiskā Savienība, valdes priekšsēdētāja; Laterāna Pontifikālās universitātes Rīgas Augstākais reliģijas zinātņu institūts, asociētā profesore; SIA “Andante”, valdes locekle; Laterāna Pontifikālās universitātes Rīgas Augstākais reliģijas zinātņu institūts, padomes locekle, Mecenātu kluba vadītāja; Vācijas Mūzikas psihologu asociācija, biedre.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1997), psiholoģijas doktora zinātniskais grāds; Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1985), mūzikas skolotājs, kora diriģents (ar izcilību). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Limbažu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Andante”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Banka, summa – 2704,61 LVL; SEB Banka, summa – 1000,00 EUR; Latvijas Krājbanka, summa – 1000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Ieva Margarita Ozola

2. Ilma Andersone

3. Līga Badūne

4. Antons Petrovskis

5. Raimonds Valčs

6. Ieva Jākobsone

7. Ingrīda Sudmale

8. Ilze Serģe

9. Ieva Caunīte

10. Ināra Mūrmane

11. Artūrs Gusevs

12. Ilze Meca

= Ziņas par kandidātiem

Ilma Andersone

Dzimusi: 1952; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Priede – 9, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), ekonomista kvalifikācija grāmatvedībā; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1975), mežsaimniecība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar ēkām, Ogre, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA Priede – 9, skaits – 15, summa – 1245,00 LVL.

Līga Badūne

Dzimusi: 1963; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: mājsaimniece.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Ventspils nafta”, skaits – 64, summa – 64,00 LVL.

Ieva Caunīte

Dzimusi: 1973; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2006), bakalaura grāds uzņēmējdarbībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Sigulda, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Mitsubishi Pajero, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā māja, Sigulda, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 394000,00 LVL.

Artūrs Gusevs

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Elvi Boulings, administrators; students.

Izglītība: Siguldas 2.vidusskola (2005), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Ieva Jākobsone

Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Tehniskā universitāte, Inženierekonomikas fakultāte, menedžere.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1974), žurnālistika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); vasarnīca, Saulkrastu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “VEF”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Ilze Meca

Dzimusi: 1969; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Elvi Boulings, vadītāja.

Izglītība: P.Dauges medicīnas skola (1989), vidējā speciālā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 LVL.

Ināra Mūrmane

Dzimusi: 1963; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Aimo īpašumi”, vadītāja.

Izglītība: Priekuļu vidusskola (1981), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Sējas novads, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): BMW, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00 LVL.

Ieva Margarita Ozola

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Hanzas vidusskola, skolotāja; SIA Andante, valdes priekšsēde; SIA Kioski, valdes locekle; Kristīgi Demokrātiskā Savienība, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2001), izglītības zinātņu maģistre pedagoģijā; V.Lāča Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1981), matemātikas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Mitsubishi Galant, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2000.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA Andante, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Antons Petrovskis

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitāte, EVF, lektors; Baltijas Komercdarījumu šķīrējtiesa, šķīrējtiesas priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitātes Starptautisko attiecību institūts (1992), tiesību maģistrs; Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas akadēmija (1990), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasaras māja, Rīgas rajons, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīgas rajons, (īpašumā); zeme, Cēsu novads, (īpašumā); zeme, Gulbenes novads, (īpašumā); zeme un ēkas, Madonas novads, (īpašumā); zeme, Ventspils novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9312,00 LVL.

Ilze Serģe

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Cēsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rehabilitācijas centrs “Līgatne”, psihologs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), sociālās psiholoģijas maģistrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Cēsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Volvo S40, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 190000,00 EUR.

Ingrīda Sudmale

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: BJC Altona, pedagogs.

Izglītība: ROC Nīderlande (2005), flāmu valoda; Latvijas Universitāte (2001), sociālais pedagogs – maģistrs; Latvijas Universitāte (1991), izglītības organizators; Liepājas Pedagoģiskais institūts (1988), tiflopedagogs; Rīgas pedagoģiskā skola (1982), pirmsskolas pedagogs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: latviete.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rīga, (īpašumā); māja, Jūrmala, (īpašumā); māja, Saulkrasti, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, Saulkrasti, (īpašumā); māja, Jūrmala, (iznomā).

Raimonds Valčs

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “RVunRV”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas padomju tirdzniecības tehnikums (1984), rūpniecības preču prečzinis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, zemes gabals, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): M/B S350, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 130000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “RVunRV”, skaits – 9, summa – 10800,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 22542,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Aivars Smans

2. Mārīte Rozenfelde

3. Jānis Vagalis

4. Anatolijs Elksniņš

5. Jānis Bukšs

6. Andris Pļaskota

7. Karina Lučiņina

8. Olga Jesse

9. Elizabete Viļuma

10. Aivars Arnicāns

11. Aija Škutāne

12. Oļegs Komars

13. Sergejs Pirogovs

14. Zigmunds Paškevičs

15. Inese Malnača

16. Iluta Nukša

17. Andrejs Strušels

18. Voldemārs Prančs

19. Anita Lasenberga

= Ziņas par kandidātiem

Aivars Arnicāns

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Dagdas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Sadales tīkls”, elektromontieris.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2010), uzņēmējdarbības vadītājs; Latvijas Neklātienes lauksaimniecības tehnikums (1992), lauksaimniecības elektrifikācija, tehniķis–elektriķis; Dagdas vidusskola (1985), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Dagdas novads, (īpašumā); ēka un zeme, Dagda, (īpašumā); dzīvoklis, Dagda, (īpašumā); ēka un zeme, Dagda, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Audi A4, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: ēka un zeme, Dagda, (īpašumā).

Jānis Bukšs

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Viļakas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AAS Balta, apdrošināšanas konsultants; Mednieku biedrība “Šķilbēni”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Balvu vakara (maiņu) vidusskola (1977), vidējā izglītība; Alūksnes rajona lauku profesionāli tehniskā skola (1974), plaša profila traktorists–mašīnists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Viļakas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Viļakas novads, (īpašumā); zeme un mežs, Viļakas novads, (īpašumā); māja ar zemi un mežu, Baltinavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): MB–200, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2007.; Toyota Corolla, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Viļakas novads, (īpašumā).

Anatolijs Elksniņš

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latgales šķīrējtiesa, priekšsēdētājs; SIA “Latgales šķīrējtiesa”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1984), tiesvedība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); zeme, Daugavpils novads, (īpašumā); zeme, Daugavpils novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Latgales šķīrējtiesa”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 30000,00 LVL.

Olga Jesse

Dzimusi: 1982; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts Probācijas dienests, vecākā referente; Daugavpils vācu biedrība “ERFOLG”, priekšsēdētāja; Mācību centrs “ERFOLG”, vadītāja; Latvijas Vācu savienība, līdzpriekšsēdētāja.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2007), vācu filoloģijas maģistra grāds; Daugavpils Universitāte (2005), vācu filoloģijas bakalaura grāds; Baltijas Krievu institūts (2005), uzņēmējdarbības speciālists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

Oļegs Komars

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Aglonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Satori”, treneris.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), jurists; Preiļu Valsts ģimnāzija (2000), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Anita Lasenberga

Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Farm Plant Latvija, Latgales reģiona tirdzniecības pārstāve.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1992), lopkopība; Maltas sovhoztehnikums (1987), zootehniķis; Maltas vidusskola (1983), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda, pārvaldu brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rēzeknes novads, (īpašumā); zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Opel Vectra, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2001.

Karina Lučiņina

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Daugavpils teātris”, aktrise.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2003), profesionālais bakalaurs, māksla/aktieris, kultūras darba organizators; Liepājas 12.vidusskola (1999), vidējā izglītība; Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas skola (1995), pilns kurss klavieru specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Inese Malnača

Dzimusi: 1982; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latgales Transporta un sakaru tehniskā skola, bibliotekāre.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), sociālo zinātņu bakalaura grāds bibliotēkzinātnē un informācijā – bibliotekāre; Daugavpils 1.ģimnāzija (2001), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Iluta Nukša

Dzimusi: 1977; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ilzeskalna pirmsskolas izglītības iestāde, pirmsskolas izglītības skolotāja.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2010), profesionālais maģistra grāds izglītības zinātnē un karjeras konsultanta kvalifikācija; Rēzeknes Augstskola (2007), izglītības zinātņu akadēmiskais maģistra grāds pedagoģijā; Rēzeknes Augstskola (2004), sociālais pedagogs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Zigmunds Paškevičs

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Krāslavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1972), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): BMW 525, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2010.; VW Passat, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2008.

Sergejs Pirogovs

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: OOO “BellLatInvest”, valdes loceklis.

Izglītība: Interstata Universitato “Ruthenija” Klerigejo De La Akademio Internacia De La Sciencoj San Marino (1999), jurisprudence. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā pakāpe.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): VW Golf, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: OOO “BellLatInvest”, skaits – 50, summa – 2700,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Andris Pļaskota

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils novada dome, juridiskās daļas vadītājs.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2002), uzņēmējdarbības vadības un administrēšanas maģistra profesionālais grāds; Sociālo tehnoloģiju institūts (1998), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Daugavpils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktors T–25, izlaides gads 1980., reģistrācijas gads 2006.; mikroautobuss Ford Transit, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “CCCP”, skaits – 400, summa – 400,00 LVL; SIA “Justus”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Voldemārs Prančs

Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA REM PRO arhitektu birojs, būvuzraugs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1976), rūpniecības un civilās celtniecības specialitāte, inženieris–celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): GAZ–24, izlaides gads 1975., reģistrācijas gads 1996.

Mārīte Rozenfelde

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes Augstskolas Personības socioloģisko pētījumu institūts, pētniece; Rēzeknes Augstskolas Speciālās pedagoģijas laboratorija, vadītāja; Rēzeknes Augstskola, senatore, Satversmes locekle; Rēzeknes Augstskola, Pedagoģijas fakultātes domes locekle; Rēzeknes Augstskola, Tālākizglītības centra kursu lektore, skolotāju izglītības programmu direktore, lektore.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2005), pedagoģijas doktora studiju programmas teorētiskais kurss; Latvijas Universitāte (2000), izglītības zinātņu maģistrs; V.Lāča Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1987), defektologs, palīgskolas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Audi 80, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā māja, Rēzekne, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17600,00 LVL.

Aivars Smans

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Lyoness Austria GmbH, biznesa partneris; SIA “Baltijas Bioenerģētiskā kompānija”, valdes loceklis; SIA “AivisS”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2009), bakalaurs, kultūras vēsture; Daugavpils 1.vidusskola (1984), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 83500,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 435340,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Baltijas Bioenerģētiskā kompānija”, skaits – 350, summa – 700,00 LVL; SIA “RikAuto”, skaits – 1, summa – 670,00 LVL; SIA “AivisS”, skaits – 500, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10160,00 LVL.

Andrejs Strušels

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “GNLD”, direktors.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Jelgavas Lauksaimniecības akadēmija (1989), inženieris mehāniķis; Fr.Roziņa Maltas sovhoztehnikums (1977), fermu mehanizācijas un elektriķa kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemnieku saimniecība, Viesītes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Renault–11, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2000.; Nissan Sunny, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 1999.; Suzuki Swift, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17261,62 LVL.

Aija Škutāne

Dzimusi: 1983; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: VID Muitas pārvaldes Latgales MKP daļas Muitas kontroles organizēšanas nodaļa, vecākā muitas eksperte.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2007), maģistrs ekonomikā; Daugavpils Universitāte (2005), bakalaurs ekonomikā; Krāslavas ģimnāzija (2001), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Jānis Vagalis

Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Esto D”, valdes loceklis; SIA “Justus”, valdes loceklis; SIA “Daugavpils Šķīrējtiesa”, priekšsēdētājs; SIA “Mežciems”, valdes loceklis; SIA “Daugavpils putni”, valdes loceklis.

Izglītība: Sociālo tehnoloģiju institūts (1998), bakalaurs tiesību zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Krāslavas novads, (īpašumā); ēkas daļa, Daugavpils novads, (valdījumā); dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 27000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Domsa”, skaits – 40, summa – 800,00 LVL; SIA “Justus”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 LVL.

Elizabete Viļuma

Dzimusi: 1979; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Maltas 1.vidusskola, skolotāja.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2005), izglītības zinātņu maģistra grāds pedagoģijā; Daugavpils Universitāte (2004), sociālo zinību skolotājs; Rēzeknes Augstskola (2002), sākumskolas skolotājs un pamatskolas mūzikas skolotājs; Rēzeknes Augstskola (2001), bakalaura grāds pedagoģijā; Maltas 1.vidusskola (1997), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda, pārvaldu brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā); zeme, Rēzeknes novads, (valdījumā); zeme, Rēzeknes novads, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Ford Escort, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.; Honda Accord, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2002.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Juris Briķis

2. Tomass Kleins

3. Ilva Lutere

4. Ina Koroļonoka

5. Armands Pauris

6. Mārtiņš Dreiblathens

7. Inese Feldmane

8. Dzintars Kļava

9. Sandra Briķe

10. Dzintars Priede

11. Aija Raudiņa

12. Vents Špakovskis

13. Edgars Zakalovskis

= Ziņas par kandidātiem

Sandra Briķe

Dzimusi: 1961; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Liepājas tiesa, tiesnese; Dzīvokļu apsaimniekošanas biedrība “Jūrmala 24/28”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnēs; Latvijas Universitāte (1991), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Aizputes novads, (īpašumā); zeme, Aizputes novads, (īpašumā); zeme, Aizputes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā); garāža, Liepāja, (īpašumā); zeme, Aizputes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): VW Polo, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 123207,73 EUR.

Juris Briķis

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs.

Izglītība: Iekšlietu ministrijas Minskas augstākā milicijas skola (1983), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārzinu.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Plymouth Grand Voyager, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2004.; traktors LTZ–60AB, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Banka, summa – 10000,00 EUR.

Mārtiņš Dreiblathens

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Autoskola “Vanags”, Liepājas nodaļas vadītājs; students.

Izglītība: Andreja Upīša Skrīveru vidusskola (2000), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Volvo V70, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2010.; Kawasaki ER–5, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2009.

Inese Feldmane

Dzimusi: 1961; dzimums: sieviete; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “EVA U.B.”, galvenā grāmatvede.

Izglītība: Juridiskā koledža (2005), augstākā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): VW Bora, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 13700,00 LVL.

Tomass Kleins

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: mūziķis.

Izglītība: Liepājas 6.vidusskola (1984), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00 EUR.

Dzintars Kļava

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Strēlnieku apvienība, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), maģistrs; Latvijas Universitāte (1980), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un māja, Krimuldas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Peugeot Expert, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Ina Koroļonoka

Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Angļu ģimnāzija, skolotāja.

Izglītība: J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (1992), bakalaurs, mūzikas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 1/2 kopīpašuma daļa zemei ar dārza māju, kadastra nr.01001254313, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Ford Fiesta, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2008.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S Latvijas Gāze publiskā akciju emisija, skaits – 400, summa – 2200,00 LVL; Latvijas Balzams, skaits – 26, summa – 46,28 LVL; A/S Ventspils Nafta publiskā akciju emisija, skaits – 9, summa – 12,78 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): PrivatBank, summa – 6000,00 EUR.

Ilva Lutere

Dzimusi: 1969; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Rožu galerija, valdes locekle; Liepājas pilsētas dome, licencēšanas komisijas priekšsēdētāja vietniece; Liepājas centra skolas atbalsta biedrība, priekšsēdētāja.

Izglītība: Liepājas Pedagoģiskais institūts (1992), latviešu valodas un literatūras speciāliste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA Rožu galerija, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL.

Armands Pauris

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Džordža Maršala Latvijas biedrība, valdes loceklis; biedrība LAF “Lāčplēsis”, valdes loceklis; LR rezerves virsnieku asociācija, Kurzemes reģ. nodaļas vadītājs; VAS Elektronisko sakaru direkcija, vecākais radiosakaru inženieris.

Izglītība: Viļņas Augstākā partijas skola (1980), augstākā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): SAAB, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2005.

Dzintars Priede

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1979), ķīmiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Opel, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Banka, summa – 1500,00 LVL.

Aija Raudiņa

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: rezerves virsnieks.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), politikas zinātņu maģistrs; Nīderlandes virsnieku koledža (2003), jaunākais štāba virsnieks; Nacionālā aizsardzības akadēmija (1996), vada komandieris; Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1980), sporta pedagoģija, 2.līmeņa augstākā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā); zeme, Grobiņas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): VW Beetle, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): DnB Nord banka, summa – 3000,00 EUR.

Vents Špakovskis

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: zv/s “Laņģi”, direktors.

Izglītība: 31.profesionāli tehniskā vidusskola (1988), speciālā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Honda Accord, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2010.

Edgars Zakalovskis

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: students.

Izglītība: Liepājas 15.vidusskola (2007), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Jolants Matusevičs

2. Natālija Kapture

3. Aivars Punka

4. Renāta Petrova

5. Laura Rancāne

6. Gints Starts

7. Jānis Jakubāns

8. Kārlis Brakovskis

9. Gatis Jurķēns

10. Daiga Lakotko

= Ziņas par kandidātiem

Kārlis Brakovskis

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), sociālo zinātņu maģistra grāds politikas zinātnē; Latvijas Universitāte (2004), humanitāro zinātņu bakalaurs teoloģijā un reliģiju zinātnē; Latvijas Pasta skola (1998), grāmatvedis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Mercedes Benz 230, izlaides gads 1970., reģistrācijas gads 2008.; Honda SCV 100, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2007.; Ford Probe, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2008.; GAZ 24, izlaides gads 1975., reģistrācijas gads 2007.

Jānis Jakubāns

Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs.

Izglītība: Kandavas lauksaimniecības tehnikums (1990), vidējā speciālā izglītība; Līvānu 1.vidusskola (1966), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ogre, (īpašumā); zeme, Daugavpils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Gaz 2410, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 2005.

Gatis Jurķēns

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ilūkstes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: students; SIA “Vanna vannā”, meistars, tirdzniecības pārstāvis.

Izglītība: Bebrenes profesionālā vidusskola (2002), tirdzniecības veikala pārdevējs, mazo uzņēmumu grāmatvedība, lietvedības sekretārs, datoroperators; Ilūkstes vidusskola (1996), pamata izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Natālija Kapture

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Latex D”, galvenā grāmatvede.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2009), bakalaurs, ekonomists; Daugavpils Universitāte (2001), bakalaurs, tulks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); privātmāja, Mārupe, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Audi A4, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00 LVL.

Daiga Lakotko

Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apdrošināšanas sabiedrība ERGO, apdrošināšanas konsultante.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1988), filoloģe, latviešu valodas un literatūras pasniedzēja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Jolants Matusevičs

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Juneka montāža”, uzņēmuma vadītājs, valdes loceklis; Latvijas Siltumsūkņu asociācija, valdes loceklis; LSGŪTIS, biedrs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1997), bakalaurs, būvniecības inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Toyota LC120, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; motocikls KTM adventure 990, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Banka, summa – 10000,00 LVL.

Renāta Petrova

Dzimusi: 1987; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Busines Intellectual Consulting, projektu vadītāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), bakalaurs ekonomikā, ārlietu nodaļas vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Aivars Punka

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Bauskas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zemnieku saimniecība “Zizma”, īpašnieks; Biedrība “Cukurkukurūzas asociācija”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1973), fiziķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): lauksaimniecības zeme, Bauskas novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: lauksaimniecības zeme, Bauskas novads, (īpašumā).

Laura Rancāne

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība “Stīpa”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Krustpils novads, (īpašumā); pusmāja, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Finland, summa – 5000,00 LVL.

Gints Starts

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Engures novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dabas aizsardzības pārvaldes Ķemeru nacionālā parka administrācija, Dabas aizsardzības daļas vadītāja vietnieks, vecākais valsts vides inspektors.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2004), inženieris; Ogres meža tehnikums (1986), mežsaimniecības tehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): piemājas saimniecība, Engures novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Audi A4, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2010.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!