• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aicinājumu nēsāt pie apģērba sarkanbaltsarkanu lentīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2010., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/221116

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēc tikšanās ar Ministru prezidentu

Vēl šajā numurā

11.11.2010., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aicinājumu nēsāt pie apģērba sarkanbaltsarkanu lentīti

Aizsardzības ministrija aicina visus Latvijas iedzīvotājus Lāčplēša dienā pie apģērba piespraust sarkanbaltsarkanu lentīti stilizēta skaitļa 11 formā, kas norāda uz 1919.gada 11.novembri, kad tika izcīnīta izšķirošā cīņa pret Bermonta karaspēku.

“Lāčplēša dienā mēs godinām gan Latvijas Brīvības cīņu dalībniekus, gan mūsu bruņoto spēku karavīrus, kas iestājas mieru un drošību Latvijā un visā pasaulē,” uzsver aizsardzības ministrs Artis Pabriks. “Lai sarkanbaltsarkanā lentīte pie apģērba ir kā sveiciens svētkos visiem mūsu karavīriem, kas apliecina, ka mēs novērtējam viņu pašaizliedzīgo darbu Latvijas drošības stiprināšanā. Leposimies ar mūsu karoga krāsām tāpat kā Latvijas armijas karavīri, kas 1919.gada novembrī atdeva savas dzīvības, lai Rīgas pils tornī vienmēr plīvotu Latvijas valsts karogs!”

Aizsardzības ministrija un NBS aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju 11.novembrī pulksten 20 nolikt svecītes pie Brīvības cīņu pieminekļiem un piemiņas vietām visā valstī.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!