• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konferenci "Latvija ceļā uz informācijas sabiedrību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.1996., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28338

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mūsu un citu dzīvi

Vēl šajā numurā

27.02.1996., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts vienotās informātikas un sakaru centra, Eiropas integrācijas biroja, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta informācija

Par konferenci "Latvija ceļā uz informācijas sabiedrību”

Par šādu tēmu 1996.gada 12.un 13.aprīlī tiek rīkota konference, kuras mērķis ir situācijas apzināšana un problēmu formulēšana informācijas tehnoloģijas jomā Latvijā:

Informācijas avoti, pakalpojumi un to nodrošināšanas tehnoloģija;

Valsts pārvaldei nepieciešamā informācija. Valsts un pašvaldību informācijas sistēmas;

Tiesiskie akti, standarti, to atbilstība Eiropas prasībām;

Finansu un projektu koordinācija informācijas tehnoloģijas jomā;

Izglītība un apmācība informācijas tehnoloģijā.

Konferencē plānoti referāti, stenda referāti un diskusijas. Referātu un stenda referātu tēzes 4 līdz 8 lpp. apjomā ar anotāciju latviešu un angļu valodā var iesniegt līdz šā gada 20.martam Valsts vienotās informātikas un sakaru centrā K.Valdemāra ielā 110 (tuvāka informācija pa tel.378872) vai Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūtā Raiņa bulvārī 29 (tuvāka informācija pa tel. 7—224730). Anotācijā jānorāda autora vārds, uzvārds, darbavietas un mājas adrese, telefons, fakss, e–mail). Autora iesniegtais materiāls netiks rediģēts. Pēc iesniegtajiem materiāliem konferences orgkomiteja rezervē sev tiesības pieņemt lēmumu par to iekļaušanu programmā.

Konferences dalībniekus lūdzam pieteikties līdz 29.martam rakstiski vai pa telefonu Valsts vienotās informātikas un sakaru centrā K.Valdemāra ielā 110, telefons 378872, vai Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūtā Rīgā, Raiņa bulvārī 29, telefons 7224730. Latvijas pašvaldību darbiniekiem pieteikšanās un informācija par izmitināšanu Latvijas Pašvaldību savienības sekretariātā pa telefonu 7226536.

Konferences orgkomiteja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!