• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas padomu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.1995., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37363

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iznākusi "Latvijas Vēstneša" dokumentu 17. burtnīca

Vēl šajā numurā

18.10.1995., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas padomu

Šodien, 18.oktobrī, Latvijā ierodas delegācija no Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) centra sadarbībai ar Austrumeiropu un Viduseiropu (CCET). Tās sastāvā būs šīs organizācijas direktora vietnieks J.P.Tuverjē (J.P.Tuverie) , kā arī eksperti.

Latvija sadarbībā ar OECD CCET ir sākusi īstenot programmas investīciju un privatizācijas, finansu politikas, grāmatvedības reformu, statistikas, nodokļu un lauksaimniecības jomās. 1994.gadā uzsākta programma SIGMA valsts administrācijas reformu īstenošanai. 1995.gadā izveidota jauna programma Baltijas valstīm “Ārvalstu tiešās investīcijas un reģionālā ekonomiskā integrācija”, kuras ietvaros Latvijai ir iespējas sniegt objektīvu informāciju par investīciju apstākļiem Latvijā.

Tikšanās laikā apspriedīs jautājumus par iepriekšējās sadarbības rezultātiem laikā no 1991. līdz 1995.gadam. Paredzēts pārrunāt Latvijas un OECD turpmākās sadarbības projektus, kā arī iespējamo Latvijas kā OECD dalībvalsts statusu nākotnē.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!