• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 2. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.1997., Nr. 133/135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43725

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.152

Par ekonomikas ministra pienākumu pildīšanu

Vēl šajā numurā

03.06.1997., Nr. 133/135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ

Ministru kabineta Komitejas 2.jūnija sēdē

Akceptēti grozījumu projekti noteikumos “Par starpniecības uzņēmumu (statūtsabiedrību) darbību ar privatizācijas sertifikātiem”, “Par valsts nodevu par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu atsevišķiem uzņēmējdarbības veidiem” un “Par privatizācijas sertifikātu izmantošanas noteikumiem”. Grozījumi noteikumos paredz precizēt privatizācijas sertifikātu apgrozības noteikumus, dod iespēju jebkurai fiziskai personai pirkt sertifikātus, garantējot samaksu par šo pirkumu u.c.

Komiteja akceptēja bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības “Valsts robežbūve” statūtu projektu. Statūtu projekts paredz, ka minētās akciju sabiedrības pamatkapitāls pieder valstij, valsts daļas turētāja ir Iekšlietu ministrija. Sabiedrības darbības mērķis un galvenais uzdevums ir nodrošināt valsts robežas izbūvi.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par ķimikāliju nelikvīdu glabātavu “Kņava””. Rīkojuma projekts paredz ķīmisko nelikvīdu glabātavu nodot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valdījumā. Privatizācijas aģentūrai atļauts segt izdevumus (ne vairāk kā 15 000 latu), kas saistīti ar glabātavas sakārtošanu atbilstoši LR un ES prasībām par bīstamo ķimikāliju uzglabāšanu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!