• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 27. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2001., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53623

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

05.09.2001., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznākusi 27. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar sešiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 27. jūlijā, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 3. un 10. augustā, un septiņpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 31. jūlija līdz 7. augustam. Grozījums likumā "Par valsts sociālo apdrošināšanu" attiecas uz sociālās apdrošināšanas iemaksām no ienākumiem, kas gūti autoratlīdzības veidā. Ar nākamā gada 1. janvāri stāsies spēkā likums "Par nodokļu piemērošanu brīvostās un speciālajās ekonomiskajās zonās" un grozījumi likumos par Rīgas un Ventspils brīvostu, kā arī par Liepājas un Rēzeknes speciālo ekonomisko zonu.

Ministru kabinets apstiprinājis jaunu "Ostu attīstības fonda nolikumu". Izdoti vairāki noteikumi saskaņā ar likumu "Par nekustamā īpašuma nodokli". Jaunajiem lauku apvidu zemes kadastrālās vērtēšanas noteikumiem ir septiņpadsmit pielikumi ar zemes vērtēšanas tabulām, korekcijas koeficientiem atkarībā no konkrētās teritorijas atrašanās vietas u.tml. Rīgas pilsētas zemes kadastrālās vērtēšanas noteikumiem pielikumā ir veidlapas paraugs. Izdoti arī jauni noteikumi par nekustamā īpašuma kadastrālās vērtības aktualizācijas kārtību un lietošanas mērķu noteikšanas un sistematizācijas kārtību. Saskaņā ar Sugu un biotopu aizsardzības likumu izdoti noteikumi par zaudējumu noteikšanu, kas saistīti ar īpaši aizsargājamo un migrējošo sugu dzīvnieku nodarītiem postījumiem. Grozījumi izdarīti noteikumos par audžuģimenēm, par sociālajiem pabalstiem aizbildnim, suņu un kaķu turēšanas noteikumos u.c.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!