• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 11. novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2004., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96300

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

11.11.2004., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 11. novembrī

Ministru prezidents Indulis Emsis apmeklē svinīgās godasardzes maiņu un Rīgas garnizona vienību militāro parādi pie Brīvības pieminekļa.

Ministru prezidents Indulis Emsis piedalās Lāčplēša dienai veltītā ekumeniskā dievkalpojumā Svētā Pētera baznīcā.

Notiek Saeimas Prezidija sēde.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš tiekas ar Igaunijas veselības ministru Kulvaru Mandu, kas ieradies Rīgā darba vizītē, lai pārrunātu turpmākās sadarbības iespējas ar Latvijas Veselības ministriju, kā arī apmainītos ar pieredzi veselības aprūpē. Abi veselības ministri apmeklē vairākas Latvijas ārstniecības iestādes.

Latvijas Universitātes kafejnīcā Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Britu padomi rīkotās zinātnes nedēļas “Zinātnes kafejnīca” ietvaros notiek diskusija par Latvijas iedzīvotāju ģenētisko datu bāzes projektu – kādas iespējas paver šāda projekta īstenošana? Diskusijā piedalās Latvijas Universitātes profesors Elmārs Grēns, ārste Māra Marga, apdrošināšanas sabiedrības “Balta” pārstāvis, kā arī eksperts no Lielbritānijas – populārais angļu žurnālists un vairāku populārzinātnisku grāmatu autors Kolins Tadžs.

Igaunijā, Laulasmā, Baltijas vides forums rīko semināru “Eiropas Savienības jaunās ķīmisko vielu un ķīmisko produktu politikas ietekme – kā to izvērtēt?”.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta vadītāja Kristīne Vāgnere Pleskavā piedalās latviešu biedrības “Sakta” dibināšanas pasākumā un tiekas ar latviešu diasporas pārstāvjiem.

Lietuvā, viesnīcā “Tyla”, Baltijas vides forums rīko semināru “Sadarbība dabas aizsardzības jomā Latvijas – Lietuvas austrumu pierobežā”.

 

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!