• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/115.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2015., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/op/2015/115.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Lauku atbalsta dienests informē, ka pārejas posma valsts atbalstam par zīdītājgovīm 2014. gadā tiek noteikta likme 71,30 EUR par vienu dzīvnieku....

Vēl šajā numurā

15.06.2015., Nr. 115

OP 2015/115.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Saskaņā ar Ministru kabineta 2010. gada 3. augusta noteikumu Nr. 737 "Kārtība, kādā piešķir, administrē un uzrauga valsts un Eiropas Savienības atbalstu augļu un dārzeņu piegādei skolēniem vispārējās izglītības iestādēs" 8. punktu Lauku atbalsta dienests informē:

Augļu un dārzeņu produktu izdales periods 2015./2016. mācību gadā programmas "Skolas auglis" ietvaros ir noteikts trīs reizes mācību nedēļā laikā no 2015. gada 2. novembra līdz 2016. gada 5. februārim. Lai dažādotu produktu pieejamību skolēniem, vienam skolēnam katru mēnesi 2015./2016. mācību gada izdales periodā ir jāsaņem gan augļi, gan dārzeņi (turpmāk - produkti), ja attiecīgajā izglītības iestādē netiek nodrošinātas asorti porcijas.

2015./2016. mācību gadā noteiktas šādas vienas 100 g augļu un dārzeņu (āboli, bumbieri, lielogu dzērvenes, kāposti, kolrābji, burkāni, kāļi un ķirbji) porcijas kompensācijas pamata likmes:

- 0,11 EUR par nefasētiem produktiem;

- 0,15 EUR par fasētiem produktiem.

Papildus pie kompensāciju pamata likmēm ir noteiktas šādas piemaksu likmes:

- 0,02 EUR apmērā par asorti, kas sastāv no 2 veidu augļiem un 1 veida dārzeņiem vai 2 veidu dārzeņiem un 1 veida augļiem;

- 0,01 EUR apmērā par produktu piegādi skolā, kurās skolēnu skaits ir līdz 150 izglītojamajiem, un tās atrodas ārpus pilsētām, kas ir noteiktas saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu (Daugavpils, Jēkabpils, Jelgava, Jūrmala, Liepāja, Rēzekne, Rīga, Valmiera, Ventspils);

- 0,01 EUR apmērā par 100 g fasētu vai nefasētu porciju, kas pilnībā sastāv no produktiem, kuri audzēti saskaņā ar normatīvajiem aktiem par bioloģisko lauksaimniecību, un to apliecina normatīvajos aktos par bioloģiskās lauksaimniecības uzraudzību un kontroli noteiktās kontroles institūcijas sertifikāts vai izziņa par pārejas perioda uz bioloģisko lauksaimniecību uzsākšanu.

Papildus norādītajām porciju kompensāciju likmēm tiek segts arī PVN tiem atbalsta pretendentiem, kas ir PVN maksātāji.

Vēršam jūsu uzmanību, ka gadījumos, kad atbalsta pretendents ir ēdinātājs, izglītības iestāde vai pašvaldība, tad izdale izglītības iestādē sastāda ne vairāk kā 5 % no kopējās atbalsta likmes bez PVN fasētiem produktiem un ne vairāk kā 20 % - nefasētiem produktiem.

Sīkāka informācija pieejama LAD mājaslapā www.lad.gov.lv ES atbalsta sadaļā "Tirgus veicināšanas pasākumi".

LAD Tirgus stabilizēšanas pasākumu daļa, tālr. 67027887, 67027888.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!