• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/119.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2015., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/op/2015/119.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Ir uzsākta dabas aizsardzības plānu izstrāde dabas liegumiem "Lielais Pelēčāres purvs", "Jašas - Bicānu ezers", "Rušona ezera salas". Tos izstrādā biedrība "Daugavpils Universitātes Dabas izpētes un Vides izglītības centrs"...

Vēl šajā numurā

19.06.2015., Nr. 119

OP 2015/119.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 73 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 2015. gada 3. jūnija sēdē pieņēma lēmumu Nr. 95 "Par garantēto atlīdzību izmaksas kārtību LAS "Ogres komercbanka" noguldītājiem, kuri 2007. gadā iesnieguši savas prasības likvidatoram, bet nav saņēmuši garantēto atlīdzību", ar kuru nolēma:

1. Veikt garantētās atlīdzības izmaksu LAS "Ogres komercbanka" noguldītājiem, kuri 2007. gadā iesnieguši savas prasības LAS "Ogres komercbanka" likvidatoram un likvidators tās atzinis, bet nav saņēmuši garantēto atlīdzību, pamatojoties uz informāciju, kāda ir LAS "Ogres komercbanka" grāmatvedības reģistros noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienā (23.01.2007.), garantētā noguldījuma apmērā, bet ne vairāk kā 12 805,85 euro apmērā vienam noguldītājam piecu gadu laikā no Noguldījumu garantiju likuma 3. panta sestās daļas spēkā stāšanās dienas, t.i., līdz 13.06.2019.

2. Garantētās atlīdzības izmaksu Komisija veic ar pārskaitījumu uz noguldītāja norādīto kontu tā izvēlētā kredītiestādē ne vēlāk kā triju darba dienu laikā no dienas, kad Komisijā ir saņemta informācija par noguldītāja norēķinu konta numuru un veikta noguldītāja identifikācija.

3. Šo lēmumu (lemjošo daļu) publicēt oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un Komisijas mājas lapā internetā.

Ņemot vērā Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes 2015. gada 3. jūnija lēmumu, Komisija aicina tos bankas noguldītājus, kuri 2007. gadā iesniedza savas prasības LAS "Ogres komercbanka" likvidatoram un likvidators tās atzinis, bet nav saņēmuši garantēto atlīdzību, pieteikties saņemt garantēto atlīdzību, iesniedzot Komisijai savu un pilnvarotās personas identificējošo informāciju.

Par garantēto atlīdzību izmaksas kārtību vairāk var uzzināt, sazinoties ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Noregulējuma un garantiju fondu daļu pa tālr. 67774903 vai e-pastu: fktk@fktk.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!