• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/121.TS2): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.2018., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/op/2018/121.TS2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu nolēmumi

2018.gada 10.maijā Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa sastādīja spriedumu, ar kuru nosprieda: apmierināt Ilzes Līdakas pieteikumu un grozīt ar Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas 1995.gada 18.aprīļa spriedumu civillietā Nr.2-1760...

Vēl šajā numurā

19.06.2018., Nr. 121

OP 2018/121.TS2
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

Zemgales rajona tiesa paziņo, ka ar 2018. gada 23. maija spriedumu civillietā Nr.C24084417 MAIJA BUIĶE, pers. kods 060852 - 11058, atzīta par personu ar rīcībspējas ierobežojumu.

Zemgales rajona tiesa nosprieda pieteikumu apmierināt daļēji.

Ierobežot Maijas Buiķes, pers. kods 060852 - 11058, rīcībspēju šādā apjomā: saņemt naudas līdzekļus, izņemot savu pensijas summu; patstāvīgi atvērt bankas norēķinu kontus; saņemt maksāšanas kartes; veikt dažāda veida norēķinus un darījumus ar trešajām personām; rīkoties ar mantu un to pārvaldīt, it īpaši atsavināt nekustamo īpašumu, to ieķīlāt un apgrūtināt ar lietu tiesībām; veikt komercdarbību un saimniecisko darbību; iesniegt un saņemt dokumentus un pārstāvēt savas tiesības valsts un pašvaldības iestādēs un institūcijās; piedalīties tiesas sēdē, izņemot tiesas sēdi par M.Buiķes rīcībspējas ierobežojuma apjoma pārskatīšanu.

Noteikt, ka visā noteiktajā rīcībspējas ierobežojuma apjomā aizgādnis rīkojas patstāvīgi, izņemot naudas summu M.Buiķes pensijas apjomā.

Noraidīt pieteikumu daļā par M.Buiķei ar tiesas spriedumu noteiktās rīcībnespējas atcelšanu.

Spriedumu var pārsūdzēt 20 dienu laikā no sprieduma pasludināšanas dienas Zemgales apgabaltiesā, iesniedzot apelācijas sūdzību vai protestu Zemgales rajona tiesā Ogrē.

Spriedums stājies spēkā 2018.gada 13.jūnijā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!