• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/182.AKK20): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 13.09.2018., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/op/2018/182.AKK20

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Radziņš Jānis, Enerģētikas politikas administrēšanas departamenta juriskonsults
Ekonomikas ministrija...

Vēl šajā numurā

13.09.2018., Nr. 182

OP 2018/182.AKK20
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 22 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

Šī oficiālā publikācija ir atsaukta.
Publikācijas atsaukums: OP 2018/208.AKK8

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Studiju un zinātnes administrācija pagarina papildus iepriekšējam noteiktajam termiņam (15 darba dienas) pretendentu pieteikšanās termiņu par 7 dienām (līdz 2018.gada 20.septembrim) 2018.gada 24.augustā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Nr.168 (6254) izsludinātājam konkursam uz Studiju un zinātnes administrācijas Juridiskās daļas vecākā referenta amatu (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku).

Studiju un zinātnes administrācija ir izglītības un zinātnes ministra padotībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kas īsteno vienotu studentu kreditēšanas politiku valstī un nodrošina studiju un studējošo kreditēšanas sistēmas darbību un attīstību.

Studiju un zinātnes administrācija izsludina konkursu uz Juridiskās daļas vecākā referenta amatu (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm: atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, augstākā akadēmiskā vai 2. līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnēs, valsts valodas prasme augstākajā līmenī, vēlama pieredze darbā valsts pārvaldē (pieredze darbā valsts pārvaldē tiks uzskatīta par priekšrocību), vēlama praktiskā darba pieredze administratīvo aktu projektu un sēžu protokolu sagatavošanā, zināšanas normatīvo aktu izstrādes un piemērošanas jautājumos, vēlama pieredze darbā ar klientiem, fiziskām un juridiskām personām, tiesām un valsts iestādēm, profesionālas iemaņas darbā ar datoru, analītiskā domāšana, precizitāte, spēja patstāvīgi plānot un organizēt savu darbu, teicamas sadarbības un komunikācijas prasmes.

Galvenie amata pienākumi: veikt kredītu parādu atmaksas kontroli, atbildēt uz kredītu ņēmēju, valsts, pašvaldību un citu institūciju iesniegumiem kredītu jautājumos, piedalīties tiesību aktu un līgumu projektu izstrādāšanā, pārstāvēt iestādes intereses valsts un pašvaldību institūcijās, piedalīties komisijas sēdēs un sagatavot sēžu protokolus.

Mēs piedāvājam: atbildīgu, interesantu un dinamisku darbu valsts pārvaldes iestādē, personīgo izaugsmi un profesionālo prasmju pilnveidošanas iespējas, sociālās garantijas, veselības apdrošināšanas polisi pēc pārbaudes laika, mēneša amatalgu 800.00 EUR apmērā (pirms nodokļu nomaksas).

Pieteikuma dokumenti (motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) 5 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Studiju un zinātnes administrācijai, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 14, Rīgā, LV - 1050, ar drošu elektronisko parakstu parakstītu pieteikumu konkursam varat nosūtīt uz elektronisko e-pasta adresi - pasts@sza.gov.lv vai nosūtīt elektronisko pieteikumu, autorizējoties mājaslapā www.latvija.lv sadaļā "Iesniegums iestādei". Tālr. informācijai 67702490.

Pretendentu konkurss noritēs divās kārtās. Pirmajā kārtā notiks pretendentu iesniegto dokumentu izvērtēšana. Otrajā kārtā iekļuvušie pretendenti tika aicināti uz darba interviju, kuras laikā tiks izvērtēta katra pretendenta piemērotība noteiktajā prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Studiju un zinātnes administrācija informē, ka:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi.

- iepriekš minēto Jūsu personāla datu apstrādes pārzinis ir Studiju un zinātnes administrācija.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!