• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/196.US2): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2018., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/op/2018/196.US2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

04.10.2018., Nr. 196

OP 2018/196.US2
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 17 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Pirmstiesas brīdinājums

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" brīdina, ka 2018.gada 30.jūlijā apdrošinātāja Swedbank P&C Insurance AS Latvijas filiāle, reģ. Nr.40103212048, juridiskā adrese: Balasta dambis 15, Rīga, LV-1048 (turpmāk - Apdrošinātājs), izmaksu lietā Nr.M10369609 cēla pretenziju pret dzīvokļa īpašnieci, Ventspils pilsētas pašvaldību, par zaudējumu atlīdzināšanu sakarā ar izmaksāto apdrošināšanas atlīdzību par dzīvoklim Nr.11, Lielajā prospektā 37, Ventspilī, nodarītajiem zaudējumiem.

Kā nodibināts apdrošināšanas atlīdzības izmaksas lietā, 2017.gada 14.martā no izīrētā dzīvokļa Lielajā prospektā 37-15, Ventspilī, tika appludināts dzīvoklis Lielajā prospektā 37-11, Ventspilī, nodarot dzīvokļa īpašumam zaudējumus, par ko apdrošinātāja Swedbank P&C Insurance AS Latvijas filiāle ir izmaksājusi apdrošināšanas atlīdzību salietā dzīvokļa īpašniekam EUR 1264,90 apmērā.

Notikuma brīdī, pamatojoties uz noslēgto Līgumu un likumu, Līgumā bija ierakstīti īrnieki - Aldis Rozentāls un Rinolds Rozentāls, kuri saskaņā ar likumu "Par dzīvojamo telpu īri", Civillikumu un noslēgto Dzīvojamo telpu īres līgumu ir solidāri atbildīgi par nodarītajiem zaudējumiem.

Ventspils pilsētas dome ir atlīdzinājusi Swedbank P&C Insurance AS Latvijas filiālei pieprasīto naudas summu dzīvokļa Nr.11, Lielajā prospektā 37, Ventspilī, īpašniekam izmaksātās atlīdzības apmērā - EUR 1264,90 (viens tūkstotis divi simti sešdesmit četri euro un 90 centi).

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" aicina ALDI ROZENTĀLU (ALDIS ROZENTĀLS), dzim. 1967.gada 24.aprīlī, un RINOLDU ROZENTĀLU (RINOLDS ROZENTĀLS), dzim. 1973.gada 10.jūlijā, sakarā ar jums izīrēto dzīvojamo telpu, adrese: Lielais prospekts 37-15, Ventspils, brīvprātīgi atlīdzināt zaudējumus EUR 1264,90 (viens tūkstotis divi simti sešdesmit četri euro un 90 centi) apmērā 1 (viena) mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas dienas, pārskaitot minēto summu uz zemāk norādīto Izīrētāja norēķinu kontu, pretējā gadījumā tiks uzskatīts, ka jūs atsakāties brīvprātīgi atlīdzināt radušos zaudējumus un Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" saskaņā ar Ventspils pilsētas domes pilnvarojumu Civilprocesa likumā noteiktajā kārtībā vērsīsies tiesā ar prasību par zaudējumu un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!