• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/29.US2): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2019., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/op/2019/29.US2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

11.02.2019., Nr. 29

OP 2019/29.US2
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 31 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

Salaspils novada pašvaldības iestāde "Salaspils pašvaldības dzīvokļu fonds" brīdina dzīvokļa īrnieku par parāda par pašvaldības dzīvojamo telpu lietošanu samaksu DMITRIJU KUZMINU, dzim. 1990.gada 3.septembrī, par parāda 98,56 EUR, kas izveidojies līdz 2019.gada 30.janvārim par pašvaldības dzīvojamo telpu Miera ielā 16, k.7, dz.204, Salaspilī, lietošanu un parāda 14,64 EUR par dzīvojamās telpas Skolas ielā 7-410, Salaspilī, lietošanu un saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem, kas izveidojies līdz 2016.gada 30.septembrim. Ja parāds netiks samaksāts viena mēneša laikā pēc šīs publikācijas publicēšanas, pret jums saskaņā ar Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem tiks iesniegta prasība tiesā par parāda piedziņu un izlikšanu no aizņemtajām dzīvojamām telpām bez citas dzīvesvietas ierādīšanas.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!