• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/56.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.2019., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/op/2019/56.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

20.03.2019., Nr. 56

OP 2019/56.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par SIA "Tukums REN" siltumenerģijas ražošanas tarifa projektu Tukuma novadā

SIA "Tukums REN", vienotais reģ. Nr. 40103539011, Jūlija Mazzālīša iela 9, Salaspils, LV-2169, 2019.gada 11.martā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza siltumenerģijas ražošanas tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes 2010.gada 14.aprīļa lēmumu Nr.1/7 "Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodika".

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Siltumenerģijas ražošanas tarifs

50,28 EUR/MWh

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2019. gada 1. oktobri.

Sakarā ar to, ka SIA "Tukums REN" sniegtais pakalpojums, siltumenerģijas ražošana, atbilst regulēšanas kritērijiem, kuri ir noteikti normatīvajos aktos - Ministru kabineta izdotajos noteikumos Nr.1227 "Noteikumi par regulējamiem sabiedrisko pakalpojumu veidiem", pakalpojuma sniedzējam ir jāapstiprina siltumenerģijas ražošanas tarifs. Kopš darbības uzsākšanas siltumenerģijas patērētājiem tiek piemērota cena pēc vienošanās, kas ir atrunāta līgumā.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas ražošanas tarifa projektu lietotājs var, sazinoties pa tālr. 26125252 vai elektroniskā pasta adresi liene.skrupska@gmail.com.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu elektroniski var iesniegt, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi liene.skrupska@gmail.com, vai tālr. 26125252, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, faksa Nr. 67097277, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!