• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/189.DA25): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2023., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/op/2023/189.DA25

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Pašvaldības akciju sabiedrība "Daugavpils siltumtīkli"...

Vēl šajā numurā

29.09.2023., Nr. 189

OP 2023/189.DA25
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 30 Pēdējās nedēļas laikā 86 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par nekustamā īpašuma "Liepziedi" daļas atsavināšanu un līguma par labprātīgu atsavināšanu noslēgšanu valsts galvenā autoceļa A2 Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene) projekta īstenošanai

Starp Satiksmes ministriju un valsts sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Latvijas Valsts ceļi" (turpmāk - VSIA "Latvijas Valsts ceļi") noslēgts Deleģēšanas līgums, ar kuru VSIA "Latvijas Valsts ceļi" dots pilnvarojums slēgt līgumus par valsts autoceļu uzturēšanu, būvniecību un pakalpojumiem, kas tiek finansēti no valsts autoceļu tīkla finansējumam paredzētajiem līdzekļiem, kā arī risināt jautājumus, kas saistīti ar valsts autoceļu būvniecības projektu realizācijai nepieciešamo īpašumu iegūšanu uz Latvijas valsts vārda Satiksmes ministrijas personā.

Būvprojekta "Valsts galvenā autoceļa A2 Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene) abas brauktuves posma km 39,40-46,10 pārbūve" (turpmāk - būvprojekts) īstenošanas nepieciešamība ir apliecināta Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda 2014.-2020.gada plānošanas perioda darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 6.1.5. specifiskajā atbalsta mērķī "Valsts galveno autoceļu segu pārbūve, nestspējas palielināšana" ar 2021.gada 10.augusta "Grozījumi Ministru kabineta 2015. gada 19. maija noteikumos Nr.243 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 6.1.5.specifiskā atbalsta mērķa "Valsts galveno autoceļu segu pārbūve, nestspējas palielināšana" īstenošanas noteikumi".

Būvprojekta risinājumi skar nekustamā īpašuma "Liepziedi", Inčukalna pagasts, Siguldas novads (kadastra Nr. 80640030077), sastāvā ietilpstošas zemes vienību ar kadastra apzīmējumu 80640030377 daļu ar platību 0,06 ha (turpmāk - atsavināmais īpašums), kuru nepieciešams atsavināt.

Atsavināmais nekustamais īpašums ir novērtēts un ir noteikta taisnīga atlīdzība 1626,00 EUR (viens tūkstotis seši simti divdesmit seši eiro 00 centi).

Taisnīgas atlīdzības kompensācijas veids ir noteikts bezskaidras naudas norēķinu veidā.

Nekustamais īpašums ir reģistrēts Inčukalna pagasta zemesgrāmatā nodalījumā Nr. 853, un īpašumtiesības ir reģistrētas fiziskai personai, kura saskaņā ar nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datiem, ir mirusi.

Kārtību, kā atsavina nekustamos īpašumus sabiedrības vajadzību nodrošināšanai, nosaka "Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likums" (turpmāk - Atsavināšanas likums), paredzot kārtību, kāda institūcijai ir jāievēro, ja tiek konstatēts, ka nekustamā īpašuma īpašnieks ir miris, mantojuma lieta nav uzsākta vai arī uzsāktā mantojuma lietā nav beidzies sludinājumā par mantojuma atklāšanos noteiktais termiņš, kā arī mantojuma masai nav iecelts aizgādnis.

Ņemot vērā minēto, institūcija nekustamo īpašumu atsavina, piemērojot kārtību, kāda Atsavināšanas likumā noteikta gadījumos, kad institūcijai nav zināma nekustamā īpašuma īpašnieka dzīvesvieta un viņš nav sniedzis informāciju par savu maksājuma kontu.

Apkopojot iepriekš minēto, 30 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas brīža lūdzam nekustamā īpašuma īpašnieku vai tā iespējamos mantiniekus noslēgt līgumu par atsavināmo īpašumu

Pieprasīto informāciju lūdzam iesniegt VSIA "Latvijas Valsts ceļi", nosūtot uz pasta adresi: Nekustamo īpašumu daļai, VSIA "Latvijas Valsts ceļi", Gogoļa ielā 3, Rīgā, LV-1050, vai uz e-pastu: lvceli@lvceli.lv. Turpmākai saziņai lūdzam norādīt savu vai jūsu pilnvarotās personas tālruni un elektroniskā pasta adresi.

Visus izdevumus, kas saistīti ar Atsavinātā īpašuma atsavināšanu sabiedrības vajadzībām, segs VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Saņemt detalizētu informāciju un atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem Jūs varat, sazinoties ar VSIA "Latvijas Valsts ceļi" Nekustamo īpašumu daļu pa tālruni 67028169 vai e-pastu lvceli@lvceli.lv.

Atsavināmā nekustamā īpašuma robežu shēma un robežu apraksts

Nekustamā īpašuma Liepziedi, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, sastāvā esošā atsavināmā zemes gabala (kadastra apzīmējums 80640030377) robežu shēma

Nekustamā īpašuma Liepziedi, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, sastāvā esošā atsavināmā zemes gabala (kadastra apzīmējums 80640030377) robežu apraksts

Nr. p. k.

Robežposmu numurs saskaņā ar plānu

Plāna situācijas elementi, pa kuriem noteikta robeža

1.

2-9-772-24-14-13

Pa sauszemes līniju no robežzīmes uz robežzīmi

2.

13-12

Pa līniju no robežzīmes līdz robežpunktam upes vidū, perpendikulāri pret Inčupīti

3.

12-3

Pa Inčupītes vidu

4.

3-2

Pa līniju no nenostiprināta robežpunkta Inčupītes vidū uz robežzīmi.

Sagatavoja:

Latvijas Valsts ceļi Nekustamo īpašumu daļas projektu vadītāja A. Breice

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!