• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/207.DA17): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.10.2023., Nr. 207 https://www.vestnesis.lv/op/2023/207.DA17

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Pamatojoties uz Rīgas domes 18.10.2023. lēmumu Nr. RD-23-3022-lē "Par Rīgas valstspilsētas pašvaldības Mājokļu politikas pamatnostādņu 2024.-2030. gadam 1. redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai" tiek uzsākta Rīgas valstspilsētas...

Vēl šajā numurā

25.10.2023., Nr. 207

OP 2023/207.DA17
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 21 Pēdējās nedēļas laikā 88 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par garantētās atlīdzības izmaksas kārtību likvidētās LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem

Latvijas Bankas padome 2023. gada 23. oktobrī pieņēma lēmumu Nr. 434/3 "Par garantētās atlīdzības izmaksas kārtību likvidētās LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem" ar kuru nolēma:

1. Pieteikumus garantētās atlīdzības saņemšanai, kuros norādīts likvidētās LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītāja konta tā izvēlētā kredītiestādē vai finanšu iestādē numurs, no likvidētās LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem pieņemt:

1.1. Latvijas Bankas telpās (klientu kasēs Bezdelīgu ielā 3, Rīgā) tās darba laikā vai

1.2. elektroniski, ja pieteikums parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un nosūtīts uz Latvijas Bankas oficiālo elektronisko adresi vai e-pasta adresi: info@bank.lv.

2. Fiziskai personai, kura pārstāv likvidētās LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītāju - juridisko personu vai citu fizisko personu -, papildus šā lēmuma 1. punktā minētajai informācijai jāiesniedz dokumenti, kas apliecina juridiskās vai fiziskās personas pārstāvību.

3. Atcelt līdzšinējo garantētās atlīdzības izmaksas veidu un kārtību likvidētās LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem, kas ietverta Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes 2020. gada 14. jūlija lēmuma Nr. 96 (prot. Nr. 28, 15. p.) "Par noguldījumu nepieejamības iestāšanos un garantēto atlīdzību izmaksu LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem" 6. un 7. punktā, kas noteica, ka:

"6. LABA Kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem, lai saņemtu garantēto atlīdzību, pēc iepriekšēja pieraksta personīgi jāierodas Finanšu un kapitāla tirgus komisijā Kungu ielā 1, Rīgā, un, uzrādot pasi vai identifikācijas karti (ID karti), jāiesniedz pieteikums par garantētās atlīdzības izmaksu, kurā norādīts noguldītāja konta numurs tā izvēlētā kredītiestādē vai finanšu iestādē.

7. Fiziskai personai, kura pārstāv LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītāju - juridisko personu, papildus šā lēmuma 6. punktā minētajai informācijai jāiesniedz dokumenti, kas apliecina juridiskās personas pārstāvību."

Viena mēneša laikā no dienas, kad oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicēta garantētās atlīdzības izmaksas kārtība attiecībā uz likvidētās LABA Kooperatīvās Krājaizdevu sabiedrības noguldītājiem, atbilstoši Administratīvā procesa likuma 76. panta otrajai daļai šo administratīvo aktu var apstrīdēt Latvijas Bankā vai atbilstoši Administratīvā procesa likuma 188. panta otrajai daļai un Noguldījumu garantiju likuma 32. pantam pieteikumu par Latvijas Bankas izdotā administratīvā akta pārsūdzēšanu var iesniegt Administratīvajā apgabaltiesā (Baldones ielā 1A, Rīgā).

Saskaņā ar Noguldījumu garantiju likuma 25. panta septīto daļu šā administratīvā akta pārsūdzēšana neaptur tā darbību.

Par garantētās atlīdzības izmaksas kārtību, kā arī citu ar minēto saistītu informāciju var uzzināt, sazinoties ar Latvijas Banku pa tālr. +371 67022300 vai e-pastu: info@bank.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!