• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2023/98.UT3): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.2023., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/op/2023/98.UT3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vidzemes rajona tiesā saņemts maksātnespējīgās akciju sabiedrības "PNB Banka" pilnvarotās pārstāves Lindas Zaušas pieteikums par procesuālā termiņa atjaunošanu un sprieduma sastādīšanu lietā Nr. C71329222 maksātnespējīgās...

Vēl šajā numurā

23.05.2023., Nr. 98

OP 2023/98.UT3
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 25 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Rīgas rajona tiesa informē JEVGĒNIJU BOGUSLAVSKIJU (EVGENY BOGUSLACSKY) dzim. 1968. gada 26. janvārī, ka 2022. gada 27. jūnijā ierosināta lieta Nr. 3-12/07158 Raimonda Kisiela pieteikumā par izpildu raksta izsniegšanu Baltijas Starptautiskās šķīrējtiesas sprieduma piespiedu izpildei.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 534.1 pantu Jevgēnijam Boguslavskijam jāiesniedz rakstveida paskaidrojumi Rīgas rajona tiesā 20 dienu laikā no publikācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Paskaidrojumos jānorāda:

1) vai parādnieks atzīst pieteikumu pilnībā vai kādā tā daļā;

2) savus iebildumus pret pieteikumu un to pamatojumu;

3) pierādījumus, kas apstiprina parādnieka iebildumus un to pamatojumu, kā arī likumu, uz kuru tie pamatoti;

4) lūgumus par pierādījumu pieņemšanu vai izprasīšanu;

5) citus apstākļus, kurus parādnieks uzskata par nozīmīgiem pieteikuma izskatīšanā.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 13. pantu paskaidrojumiem jābūt sastādītiem valsts valodā. Kopā ar paskaidrojumiem jāiesniedz rakstveida pierādījumi, kas apstiprina apstākļus, uz kuriem pamatoti iebildumi. Rakstveida pierādījumi iesniedzami oriģinālā vai noteiktā kārtībā apliecināta noraksta vai kopijas veidā.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 534.1 panta piekto daļu paskaidrojuma neiesniegšana nav šķērslis pieteikuma par izpildu raksta izsniegšanu izskatīšanai.

Dokumenti iesniedzami klātienē Rīgas rajona tiesā Jūrmalā, Zigfrīda Meierovica prospektā 1A, pirmdienās no plkst. 8.30 līdz 18.00; otrdienās - ceturtdienās no plkst. 8.30 līdz 17.00; piektdienās no plkst. 8.30 līdz 16.00, kā arī tos var nosūtīt pasta sūtījumā vai nosūtīt elektroniski parakstītus uz tiesas e-pasta adresi jurmala@tiesas.lv vai e-adresi RRTJURMALA@40900015836.

Vienlaikus informējam, ka Raimonda Kisiela pieteikums ir pieejams tiešsaistes sistēmā, kā arī to iespējams saņemt Rīgas rajona tiesas kancelejā Jūrmalā, Zigfrīda Meierovica prospektā 1A.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!