• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/116.DA14): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2024., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/op/2024/116.DA14

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

SIA "Farmācijas, biomedicīnas un medicīnas tehnoloģiju Kompetences centrs", saistībā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 32 "Latvijas Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 5.1. reformu un investīciju virziena "Produktivitātes...

Vēl šajā numurā

17.06.2024., Nr. 116

OP 2024/116.DA14
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 16 Pēdējās nedēļas laikā 88 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

SIA "Farmācijas, biomedicīnas un medicīnas tehnoloģiju Kompetences centrs", saistībā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 34 "Latvijas Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 2.2. reformu un investīciju virziena "Uzņēmumu digitālā transformācija un inovācijas" 2.2.1.3.i. investīcijas "Atbalsts jaunu produktu un pakalpojumu ieviešanai uzņēmējdarbībā" īstenošanas noteikumi" aicina iesniegt pētniecības projektu pieteikumus Biomedicīnas, medicīnas tehnoloģiju, farmācijas jomā, vai kādā no tās apakšvirzieniem:

• Biofarmācija, biomedicīna, medicīnas tehnoloģijas, biotehnoloģija - diagnostiskās, ārstēšanas, telemedicīnas un mākslīgā intelekta pielietošanas medicīnas tehnoloģiju pētniecība un izstrāde, tai skaitā pētot šūnu un gēnu aktivācijas procesus jaunu medicīnisko produktu izstrādei, esošu zāļu pētniecība izmantojot biotehnoloģijas metodes,

• Farmācija (oriģinālzāles un patentbrīvās zāles), dabas vielu zāles, organiskā ķīmija, kosmētika - aktīvo farmaceitisko vielu izpēte, jaunu oriģinālu zāļu piegādes tehnoloģiju izstrāde, jaunu patentbrīvo medikamentu izstrāde, jaunu uztura bagātinātāju un kosmētikas produktu izstrāde, pielietojot Ziemeļeiropas augu aktīvo vielu ekstraktus un to biotehnoloģiskas (fermentācijas) modificēšanas tehnoloģijas, atbilstoši funkcionālās kosmētikas nozares tendencēm dažādos pasaules reģionos.

Pieejamais finansējums pētniecības projektiem - 2 949 577,78 EUR. Projektu īstenošanas laiks - līdz 2027. gada 31. decembrim.

Pētniecības projektu iesniegumi Atveseļošanas fonda saņemšanai iesniedzami SIA "Farmācijas, biomedicīnas un medicīnas tehnoloģiju Kompetences centrs", nosūtot elektroniski parakstītu projekta iesniegumu ar tam pievienotajiem dokumentiem uz e-pastu: info(at)fbmtkc.lv līdz 31.07.2024.

Projektu iesniegumi pēc izsludinātā termiņa beigām netiek pieņemti.

Ar iesniedzamo dokumentu sarakstu un pētniecības projektu vērtēšanas kritērijiem iespējams iepazīties SIA "Farmācijas, biomedicīnas un medicīnas tehnoloģiju Kompetences centrs" mājaslapā www.fbmtkc.lv.

Ja ir jautājumi, lūdzam sazināties e-pastā: info(at)fbmtkc.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!