• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/126.DA21): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2024., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/op/2024/126.DA21

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Akciju sabiedrība "Valmieras piens"...

Vēl šajā numurā

02.07.2024., Nr. 126

OP 2024/126.DA21
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 24 Pēdējās nedēļas laikā 65 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde "Jelgavas sociālo lietu pārvalde" (reģistrācijas Nr. 90001042284) saskaņā ar Pašvaldību likumu, Valsts pārvaldes iekārtas likumu, Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumu, Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes 20.06.2024. lēmumu Nr. 7/16 "Deleģēšanas procesa uzsākšana sociālo pakalpojumu sniegšanai Stacijas ielā 13, Jelgavā" izsludina pretendentu atlases konkursu "Sociālo pakalpojumu sniegšana Stacijas ielā 13, Jelgavā".

Ar pretendentu atlases noteikumiem var iepazīties Jelgavas valstspilsētas pašvaldības oficiālās tīmekļa vietnes sadaļas "Jelgavas sociālo lietu pārvalde" https://www.jelgava.lv/jslp/sakumlapa/ apakšsadaļā "Konkursi".

Pretendentiem pieteikums jāiesniedz Jelgavas sociālo lietu pārvaldē divu mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Elektroniskā formā sagatavots un ar drošu elektronisko parakstu parakstīts pieteikums nosūtāms elektroniski uz Jelgavas sociālo lietu pārvaldes oficiālo elektronisko adresi (e-adresi) vai e-pastu: soc@soc.jelgava.lv. Papīra formā sagatavots pieteikums iesniedzams vai nosūtāms uz adresi: Pulkveža Oskara Kalpaka iela 9, Jelgava, LV-3001.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!