• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/142.DA8): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 24.07.2024., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/op/2024/142.DA8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

SIA "MASOC KC" aicina iesniegt pētniecības projektus komersantiem digitālu produktu un tehnoloģiju attīstībai viedās specializācijas apakšjomā "Modernas ražošanas tehnoloģijas un inženiersistēmas" darbībām, lai attīstītu...

Vēl šajā numurā

24.07.2024., Nr. 142

OP 2024/142.DA8
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 17 Pēdējās nedēļas laikā 73 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

SIA "MASOC KC" aicina iesniegt pētniecības projektus komersantiem zaļu produktu un tehnoloģiju attīstībai viedās specializācijas apakšjomā "Modernas ražošanas tehnoloģijas un inženiersistēmas" darbībām, kas saistītas ar zemu oglekļa emisiju ekonomiku, noturību pret klimata pārmaiņām un pielāgošanos tām.

Pētniecības projektus nozares, starpnozaru vai starptautiskiem pētījumiem var iesniegt viens sīkais (mikro)/mazais/vidējais/lielais komersants vai arī pētījuma vadošais īstenotājs sadarbībā ar citu komersantu vai komersantiem vai pētniecības organizāciju.

Atbalstāmie pētniecības virzieni:

- automatizētu inženiersistēmu ražošanas tehnoloģijas;

- materiālu ražošanas tehnoloģijas;

- transporta tehnoloģijas.

Pētniecības projektu īstenošanas periods: 01.11.2024. - 31.12.2026.

Pieejamais publiskais finansējums 17.07.2024. EUR 4 813 375.

Finansējums pieejams Eiropas Savienības Atveseļošanās fonda projekta "MASOC KC atbalsts zaļu produktu izstrādei" ietvaros (projekta id. Nr. 1.2.1.2.i.2/1/24/A/CFLA/008).

Pilna, elektroniski parakstīta pētniecības projekta iesnieguma dokumentācija nosūtāma līdz 2024. gada 31. augustam uz e-pasta adresi masoc@masoc.lv.

Iesniedzamie un skaidrojošie dokumenti skatāmi šeit: https://www.masoc.lv/jaunumi/atbalsta-programmas/masoc-kc-lidz-310824-aicina-iesniegt-petniecibas-projektu-iesniegumus-zalu-produktu-izstradei.

Projektu līdzfinansē Latvijas Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 1.2. reformu un investīciju virziena "Energoefektivitātes uzlabošana" 1.2.1.2.i. investīcijas "Energoefektivitātes paaugstināšana uzņēmējdarbībā (ietverot pāreju uz atjaunojamo energoresursu tehnoloģiju izmantošanu siltumapgādē un pētniecības un attīstības aktivitātes (t. sk. bioekonomikā))" 1.2.1.2.i. 2. pasākuma "Inovatīvu produktu un tehnoloģiju izstrāde" īstenošanas noteikumu ietvaros.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!