• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Saeima
Oficiālajā izdevumā publicē:
  • Saeimas pieņemtos un Valsts prezidenta izsludinātos likumus. Likumi stājas spēkā četrpadsmitajā dienā pēc izsludināšanas, ja likumā nav noteikts cits spēkā stāšanās termiņš;
  • Saeimas pieņemtos vispārējas nozīmes lēmumus. Lēmumi stājas spēkā to pieņemšanas brīdī;
  • Saeimas sēžu stenogrammas un rakstveidā sniegtās atbildes uz deputātu jautājumiem;
  • Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisiju galaziņojumus.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas 2024. gada 25. jūlija stenogramma "Latvijas Republikas 14. Saeimas ārkārtas sesijas sēde 2024. gada 25. jūlijā". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.07.2024., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/op/2024/147.1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr. 500

Grozījumi Ministru kabineta 2023. gada 12. decembra noteikumos Nr. 753 "Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 2.4. reformu un investīciju virziena "Digitālās infrastruktūras transformācija" 2.4.1.2.i. investīcijas "Platjoslas jeb ļoti augstas veiktspējas tīklu...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

31.07.2024., Nr. 147

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Saeima

Veids: stenogramma

Pieņemts: 25.07.2024.

OP numurs: 2024/147.1

2024/147.1
RĪKI

Saeimas sēdes stenogramma

Latvijas Republikas 14. Saeimas ārkārtas sesijas sēde 2024. gada 25. jūlijā

Sēdi vada Latvijas Republikas 14. Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa.

Sēdes vadītāja. Kolēģi, labrīt visiem! Lūdzu, ieņemiet vietas Saeimas Sēžu zālē! (Zālē troksnis. Pauze.)

Kolēģi, sākam Saeimas 2024. gada 25. jūlija ārkārtas sēdi. Mazliet uzmanības! Es saprotu, ka vasaras laikā neesat satikušies, šobrīd visiem gribas izrunāties.

Mums šodien ir divi ļoti svarīgi un vienlaicīgi arī svinīgi darba kārtības jautājumi, jo diviem deputātiem apstiprināsim deputātu pilnvaras.

Tātad pirmais darba kārtības jautājums – lēmuma projekts "Par Jurģa Klotiņa 14. Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu".

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas vārdā – referents Jānis Vucāns.

J. Vucāns (ZZS).

Ļoti cienītā Saeimas priekšsēdētājas kundze! Cienītās kolēģes! Godātie kolēģi! Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija šā gada 9. jūlijā saņēma Riharda Kola iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu. Komisija šā gada 19. jūlija sēdē konstatēja, ka saskaņā ar Eiropas Parlamenta vēlēšanu likuma 7. pantu Rihards Kols ir zaudējis Saeimas deputāta mandātu.

Komisija saskaņā ar Saeimas kārtības ruļļa 6. panta pirmo daļu pārbaudīja 14. Saeimas vēlēšanu materiālus un konstatēja, ka nākamais deputāta amata kandidāts no politiskās partijas "Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"–"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"" Rīgas vēlēšanu apgabala saraksta ir Jurģis Klotiņš, kurš ir piekritis uzņemties 14. Saeimas deputāta amata pienākumus, kā arī apliecinājis to, ka uz viņu neattiecas Saeimas vēlēšanu likumā un citos normatīvajos aktos noteiktie deputāta amata ieņemšanas ierobežojumi.

Aicinu atbalstīt komisijas sagatavoto lēmuma projektu "Par Jurģa Klotiņa 14. Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu".

Sēdes vadītāja. Paldies.

Aicinu Jurģi Klotiņu dot svinīgo solījumu.

J. Klotiņš.

Es, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā svinīgi solu būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus.

Sēdes vadītāja. Paldies.

Aicinu parakstīt svinīgo solījumu.

Lūdzu zvanu! Balsosim par lēmuma projektu "Par Jurģa Klotiņa 14. Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu"! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 74, pret un atturas – nav. Lēmums pieņemts. Apsveicam! (Aplausi.)

Nākamais darba kārtības jautājums – lēmuma projekts "Par Ilzes Stobovas 14. Saeimas deputātes pilnvaru apstiprināšanu".

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas vārdā – referents Jānis Vucāns.

J. Vucāns (ZZS).

Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija šā gada 9. jūlijā saņēma Viļa Krištopana iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu. Komisija šā gada 19. jūlija sēdē konstatēja, ka saskaņā ar Eiropas Parlamenta vēlēšanu likuma 7. pantu Vilis Krištopans ir zaudējis Saeimas deputāta mandātu.

Komisija saskaņā ar Saeimas kārtības ruļļa 6. panta pirmo daļu pārbaudīja 14. Saeimas vēlēšanu materiālus un konstatēja, ka nākamā deputāta amata kandidāte no politiskās partijas LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ Latgales vēlēšanu apgabala saraksta Sabīne Šnepste ir atteikusies uzņemties 14. Saeimas deputātes pienākumus, bet nākamā kandidāte aiz viņas – Ilze Stobova – ir piekritusi uzņemties 14. Saeimas deputātes amata pienākumus, kā arī apliecinājusi to, ka uz viņu neattiecas Saeimas vēlēšanu likumā un citos normatīvajos aktos noteiktie deputāta amata ieņemšanas ierobežojumi.

Aicinu atbalstīt komisijas sagatavoto lēmuma projektu "Par Ilzes Stobovas 14. Saeimas deputātes pilnvaru apstiprināšanu".

Sēdes vadītāja. Paldies.

Aicinu Ilzi Stobovu dot svinīgo solījumu.

I. Stobova.

Es, Ilze Stobova, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā svinīgi solu būt uzticīga Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus.

Sēdes vadītāja. Paldies.

Aicinu parakstīt svinīgo solījumu.

Lūdzu zvanu! Balsosim par lēmuma projektu "Par Ilzes Stobovas 14. Saeimas deputātes pilnvaru apstiprināšanu"! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 77, pret un atturas – nav. Lēmums pieņemts. Apsveicam! (Aplausi.)

Darba kārtībā – sadaļa "Par iesniegtajiem likumprojektiem".

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi likumā "Par aviāciju"" nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi Bezdarbnieku un darba meklētāju atbalsta likumā" nodot Sociālo un darba lietu komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi Mēslošanas līdzekļu aprites likumā" nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi likumā "Par zemes dzīlēm"" nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav (Starpsauciens.)... Deputātiem ir iebildumi.

Lūdzu zvanu! Balsosim par minētā likumprojekta nodošanu Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 64, pret – 9, atturas – nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījums likumā "Par nekustamo īpašumu atsavināšanu dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" izbūvei" nodot Juridiskajai komisijai kā atbildīgajai komisijai.

"Pret" pieteicies runāt deputāts Ainārs Šlesers.

A. Šlesers (LPV).

Cienījamā Saeimas priekšsēdētāja! Godājamie kolēģi! Šodien no rīta es iepazinos ar darba kārtību un konstatēju, ka mēs atkal virzāmies uz priekšu jautājumā, kas saistīts ar "Rail Baltica" projektu.

Es gribētu saprast, vai parlamentārās izmeklēšanas komisija ir beigusi darbu, vai viss ir labi, vai viss ir noskaidrots, vai ir atrasta nauda, kā šo projektu realizēt? Par ko mēs tagad runājam? Apskatieties, te ir vesela čupa ar papīriem par šo konkrēto jautājumu, un tur var redzēt: vienā pozīcijā – miljons, tad tur ir divi miljoni, un galarezultātā būs 10 miljardi. Mēs zinām, ka ir konstatēts, ka daudzu pēdējo gadu laikā valdība vispār neinteresējās par šo projektu. Cenas no diviem, trim miljardiem uzauga uz 10 miljardiem, varbūt būs 15 miljardi. Neviens nezina, cik īsti būs jāmaksā.

Pirms kāda laika bija ļoti fantastisks sižets Latvijas Televīzijā, "Panorāmā", kur būvnieki teica: mēs būvēsim tilta balstu Daugavā, jo vairāk naudas nav. Tie, kas brauc gar Centrālo dzelzceļa staciju... Mēs redzam – sociālajos tīklos tiek uzdoti jautājumi: vai būs nauda dzelzceļa stacijas pārbūvei, vai būs nauda jaunajam tiltam? Ir jāsaprot tas... Tie, kas pēdējā laikā ir bijuši lidostā, – tur ir uzbūvēts milzīgs objekts, ēka, un, ja jūs nostāsieties blakus šim objektam... tas objekts pa tiešo iet vienā ēkā, kas ir viesnīca. Izskatās, ka tā ir privāta. Tātad – vai ir panākta vienošanās par šīs viesnīcas nopirkšanu? Par kādu cenu? Neesmu dzirdējis.

Es PROGRESĪVAJIEM jau vairākkārt esmu teicis: kur ir ministrs Briškens, kuram būtu jānāk un jāziņo, jāstāsta, kāds ir progress? Tagad jūs gribat, lai mēs nobalsojam tādā vasaras... kā teikt, situācijā, kad mēs neiedziļināmies jautājumā par zemju izpirkšanu.

Pat par jautājuma nodošanu komisijai LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ balsos "pret". Ne tāpēc... Mēs esam teikuši, ka mēs neesam pret "Rail Baltica" projektu kā tādu, bet mēs gribam tikt skaidrībā, ir nauda šim projektam vai nav naudas. Ja nauda ir un ja Eiropa ir gatava nodrošināt līdzfinansējumu 85 procentu apmērā, tad uz priekšu! Bet tas, ko es dzirdu, – atsevišķi Eiropas Parlamenta nu jau bijušie deputāti ir teikuši: Eiropa nepiešķirs naudu projektam, kas ir saistīts ar lidostu un Centrālo dzelzceļa staciju. Runa ir tikai un vienīgi par savienojumu, kas iet caur Latviju, caur Salaspili.

Jautājums: kā mēs to visu finansēsim? Ja šodien mēs nobalsojam, nododam komisijai, tad varbūt likvidējam izmeklēšanas komisiju. Es saprotu, ka es kaut ko esmu palaidis garām, ka viss ir labi, lai gan, skatoties atreferējumus, par ko runā dažādi cilvēki sociālajos tīklos un medijos, situācija ir skarba. Nav šīs naudas, naudas nebūs. Būvniekiem cik tur... 40, 50 miljoni nebija samaksāti, tagad valdība lemj par kaut kādu nelielu naudas samaksu būvniekiem par padarītajiem darbiem.

Jūs gribat, lai mēs atkal pieņemam lēmumu? Es esmu gatavs izskatīt... un lemt par šo jautājumu tikai tad, kad satiksmes ministrs Briškens atnāks un no šīs tribīnes noziņos, kāda ir situācija, vai mēs virzāmies uz priekšu un no kurienes nāks nauda. Es saprotu, ka rudenī, tad, kad tiks izskatīts budžets... es esmu divreiz, izskatot iepriekšējos budžetus, no šīs tribīnes teicis: es neredzu pozīciju par "Rail Baltica". Varbūt tā būs parādījusies, būs skaidrība, kā mēs finansēsim. Jūs piedāvājat iztērēt vēl kaut kādus miljonus, lai mēs nopērkam zemes, kuras beigās tiks apbūvētas, netiks apbūvētas. Kas to finansēs? Jo Eiropa saka: mēs nefinansēsim.

Šodien sociālajos tīklos ir informācija... finanšu ministrs Ašeradens saka: pirmajā pusgadā budžetā iekasēts par 30 miljoniem mazāk naudas, nākamajā pusgadā būs par kādiem 70 miljoniem. Tie ir pieņēmumi. Kā būs gada beigās, mēs nezinām. Viņš neteica to, ka nodokļi tiek iekasēti tik labi, ka mēs varam nofinansēt "Rail Baltica" projektu.

Tā ka, godājamie kolēģi, partija LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ šodien balsos "pret" tikai tāpēc, ka jābūt kaut kādai kārtībai.

Un, PROGRESĪVIE, atvediet beidzot Briškenu uz Saeimu, lai viņš noziņo un precīzi izstāsta, nevis tikai "Lampā" stāsta cilvēkiem par savām izjūtām par "Rail Baltica", bet šeit, Saeimā. (Daži deputāti aplaudē.)

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par likumprojekta "Grozījums likumā "Par nekustamo īpašumu atsavināšanu dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" izbūvei" nodošanu Juridiskajai komisijai kā atbildīgajai komisijai! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu, rezultātu! Par – 57, pret – 19, atturas – 2. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojekta "Latvijas un Šveices sadarbības programmas 2019.–2029. gada perioda vadības likums" nodošanu Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījums Valsts robežsardzes likumā" nodot Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Transporta enerģijas likums" nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai kā atbildīgajai komisijai.

Viens deputāts var runāt "par", viens – "pret".

Kiršteina kungs ir pieteicies runāt (Starpsauciens: ""Par"!")... "par" (Starpsauciens: ""Pret"!")... "pret".

Vārds deputātam Aleksandram Kiršteinam. "Pret", ja? Lūdzu precizēt – "pret".

A. Kiršteins (pie frakcijām nepiederošs deputāts).

Cienījamā priekšsēdētāja! Godājamie deputāti! Zaļo un Zemnieku savienība ar savu ministriju mums ir uzcepusi kārtējo vidusšķiras iznīcināšanas likumu. Tad, kad Amerikas Savienotās Valstis (pašreiz – demokrātu valdība) ir pieņēmušas lēmumu krasi palielināt fosilās enerģijas ieguvi un LNG sašķidrinātās gāzes ieguvi, lai cenas būtu zemas, lai veicinātu industrializāciju, lai attīstītu rūpniecību, lai attīstītu vidusšķiru, Eiropas Savienībai, protams, ir jāizdabā un mēs kā pionieri skriesim pirmie, iznīcinot gan vidusšķiru, gan mazinot konkurenci.

Ko šis likumprojekts paredz? Tas paredz katru gadu, sākot ar 2026. gadu, pie degvielas pieliet miglainas izcelsmes nekvalitatīvus piemaisījumus – 6, pēc tam 8, pēc tam 10, pēc tam 13, pēc tam 16 procentus –, gan pazeminot degvielas kvalitāti, gan palielinot cenas. Un tas viss esot tāpēc, lai samazinātu izmešus.

Kas ir interesanti? Šis likums neattieksies uz lidmašīnām un kuģiem. Protams, ja pasaules miljardieriem ir privātās lidmašīnas, tām degviela nekļūs dārgāka.

Runājot par izmešiem, ir viena ļoti komiska situācija. Latvijai tie ir jāsamazina par 670 tūkstošiem tonnu gadā. Tajā pašā laikā privāto jahtu īpašnieki gadā rada apmēram 10 miljonus izmešu. Viņiem degviela paliks iepriekšējās cenās. Un viskomiskākais – izlasiet anotāciju, tur ir rakstīts – izmaksas pieaugs, viena tiesa bankrotēs (bankrotēs mazie vidusmēra uzņēmumi, kafejnīcas, restorāni, kuriem jāpieved produkti), jo, loģiski, ja jūs ar visādiem "krāmiem" palielināsiet degvielu par 16 procentiem, attiecīgi celsies arī cenas, tai pašā laikā... ir rakstīts, ka tas neatstās nekādu ietekmi uz konkurenci. Tātad tas neatstās ietekmi, piemēram, uz mūsu autopārvadātājiem Centrāleiropā, kur, piemēram, tā pati daudz lamātā Ungārija desmito reizi... vakardien centrālā banka pazemināja kredītprocentus, jo viņiem ir forinti. Viņiem nez kāpēc nav ekonomikas pārkaršanas kā Latvijā, kur ekonomika ir pilnībā sabrukusi. Mums Latvijas Banka stāsta, ka mūsu ekonomika pārkarst un tāpēc mums nekādi nevar pazemināt bankas procentu likmes. Mēs esam likvidējuši rūpniecību, tagad likvidēsim transporta nozari. Vissmieklīgākais, ka cenas pieaugšot, bet uz konkurenci tas iespaidu neradīšot. Es nezinu... kad komisija skatīsies, vai nevajadzētu paskatīties, kādi muļķi rakstījuši šo anotāciju, un atlaist viņus no darba.

Aicinu balsot "pret".

Paldies.

Sēdes vadītāja. Lūdzu zvanu! Balsosim par likumprojekta "Transporta enerģijas likums" nodošanu Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai kā atbildīgajai komisijai! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 57, pret – 20, atturas – nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi Plastmasu saturošu izstrādājumu patēriņa samazināšanas likumā" nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai kā atbildīgajai komisijai. (Starpsauciens: "Balsojumu!")

Lūdzu zvanu! Balsosim par likumprojekta nodošanu Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai kā atbildīgajai komisijai! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 68, pret – 9, atturas – 1. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi Maksājumu pakalpojumu un elektroniskās naudas likumā" nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai kā atbildīgajai komisijai. (Starpsauciens: "Balsojumu!")

Lūdzu zvanu! Balsosim par likumprojekta nodošanu Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 68, pret – 9, atturas – nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi likumā "Par norēķinu galīgumu maksājumu un finanšu instrumentu norēķinu sistēmās"" nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai kā atbildīgajai komisijai. (Starpsauciens: "Balsojumu!")

Lūdzu zvanu! Balsosim par likumprojekta nodošanu Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai kā atbildīgajai komisijai! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par – 68, pret – 9, atturas – nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi Valsts probācijas dienesta likumā" nodot Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Par Protokolu par grozījumiem Konvencijā par noziegumiem un dažām citām nelikumīgām darbībām, kas izdarītas gaisa kuģos" nodot Ārlietu komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Par Latvijas Republikas valdības un Mongolijas valdības nolīgumu par gaisa satiksmi" nodot Ārlietu komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumā" nodot Sociālo un darba lietu komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Saeimas Prezidijs ierosina likumprojektu "Grozījumi Invaliditātes likumā" nodot Sociālo un darba lietu komisijai kā atbildīgajai komisijai. Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts komisijai nodots.

Kolēģi, paldies! Līdz ar to visa darba kārtība šodien ir izskatīta.

Lūdzu zvanu! Lūdzu reģistrācijas režīmu! Lūdzu reģistrācijas rezultātus!

Kamēr apkopo reģistrācijas rezultātus, gribu informēt... šodien gan šī deputāta nav, bet tomēr – 4. jūlijā 50 gadu jubileju svinēja Raimonds Čudars. Apsveicam! (Aplausi.)

Un 15. jūlijā skaisto 55 gadu jubileju svinēja Ilze Vergina. (Ovācijas.)

Vārds reģistrācijas rezultātu nolasīšanai Saeimas sekretāra biedram Jānim Grasbergam.

J. Grasbergs (Saeimas sekretāra biedrs).

Labdien, kolēģi, kolēģes! Nav reģistrējies 21 deputāts: Česlavs Batņa, Raimonds Bergmanis, Raimonds Čudars, Mārtiņš Daģis, Gundars Daudze, Mārtiņš Felss, Irma Kalniņa, Agnese Krasta, Gunārs Kūtris, Nataļja Marčenko-Jodko, Linda Matisone, Ināra Mūrniece, Jānis Patmalnieks, Edgars Putra, Anna Rancāne, Leila Rasima, Jānis Reirs, Edvards Smiltēns, Andris Šuvajevs, Atis Švinka un Didzis Zemmers.

Sēdes vadītāja. Kolēģi, visiem liels paldies par darbu!

Sēdi pasludinu par slēgtu.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!