• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/151.DA13): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2024., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/op/2024/151.DA13

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par siltumapgādes tarifa projektu Iecavas pilsētā...

Vēl šajā numurā

06.08.2024., Nr. 151

OP 2024/151.DA13
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 15 Pēdējās nedēļas laikā 81 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Salaspils novada pašvaldībā (turpmāk - Pašvaldība) ir saņemts liels skaits vairāku privātpersonu pēc būtības vienāda satura iesniegumu par plānoto ieceri "Atkritumu reģenerācija enerģijas ražošanai koģenerācijas stacijā, izmantojot kontrolētu sadedzināšanas procesu un dūmgāzu attīrīšanas iekārtas ar nepārtrauktu emisiju monitoringu". Ievērojot to, ka šiem iesniegumiem nepiemīt individuāls raksturs, kā arī liela daļa no tiem ir iesniegti organizētas akcijas ietvaros, Pašvaldība saskaņā ar Iesniegumu likuma 6. panta trešajā daļā noteikto sniedz vienu kopīgu atbildi, to nenosūtot iesniedzējiem, bet publicējot pašvaldības tīmekļvietnē un izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Tālāk tekstā sniegta Pašvaldības atbilde iesniedzējiem, kuru kopā ar šo paziņojumu lūdzam publicēt izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pašvaldība izsaka pateicību par jūsu sniegto viedokli par paredzētās darbības ieceri. Vienlaikus Pašvaldība informē, ka, pamatojoties uz likuma "Par ietekmes uz vidi novērtējumu" (turpmāk - Likums) un Ministru kabineta 2015. gada 13. janvāra noteikumiem Nr. 18 "Kārtība, kādā novērtē paredzētās darbības ietekmi uz vidi un akceptē paredzēto darbību" (turpmāk - MK noteikumi) Vides pārraudzības valsts birojs ir pieņēmis lēmumu piemērot ietekmes uz vidi novērtējuma procedūru (turpmāk - IVN procedūra) paredzētajai darbībai - atkritumu reģenerācija enerģijas ražošanai koģenerācijas stacijā, izmantojot kontrolētu sadedzināšanas procesu un modernas dūmgāzu attīrīšanas iekārtas ar nepārtrauktu emisiju monitoringu zemes vienībā ar kadastra apzīmējumu Nr. 80310010383 Aconē, Salaspils novadā.

Papildus tam Vides pārraudzības valsts birojs ir noteicis par pienākumu paredzētās darbības ierosinātājam SIA "Gren Latvija", IVN procedūras sākuma stadijā veikt sākotnējo sabiedrisko apspriešanu, kuras ietvaros organizējama arī sākotnējās sabiedriskās apspriešanas sanāksme. Paziņojums par sākotnējo sabiedrisko apspriešanu un sanāksmi tiks publicēts Pašvaldības tīmekļvietnē (https://www.salaspils.lv/lv) un Pašvaldības informatīvajā izdevumā "Salaspils vēstis", Vides pārraudzības valsts biroja mājaslapā (https://www.vpvb.gov.lv/lv), kā arī SIA "Gren Latvija" mājaslapā (https://gren.com/lv/).

Papildus informējam, ka Pašvaldība ņems aktīvu dalību IVN procedūrā un, ievērojot piesardzības principu, rūpīgi izvērtēs visus IVN procedūras laikā saņemtos iedzīvotāju viedokļus un informāciju.

Vēršam jūsu uzmanību, ka Pašvaldība lēmumu par darbības akceptu vai noraidīšanu pieņems Likuma 22. panta noteiktā kārtībā, t.i., tikai pēc IVN procedūras beigām.

Ņemot vērā iepriekš minēto aicinām jūs arī turpmāk ņemt aktīvu dalību IVN procedūrā un sekot jaunākajai informācijai par plānoto ieceri un IVN procedūras virzību iepriekš minētajās interneta mājaslapās un informatīvajā izdevumā "Salaspils vēstis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!