• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/155.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.08.2024., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/op/2024/155.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

AS "Augstsprieguma tīkls" izsludina sarunu procedūru, publicējot dalības uzaicinājumu, Nr . AST2023/156
Tehnisko iekārtu datu apstrādes sistēmas (IBM Maximo) attīstība un uzturēšana
www.ast.lv/lv/purchases
Pieteikumu iesniegšanas...

Vēl šajā numurā

12.08.2024., Nr. 155

OP 2024/155.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 5 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Konkurss

IT kompetences centrs izsludina konkursu pētījumiem IT nozarē projekta "Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju kompetences centrs pētniecībai" ietvaros

IT kompetences centrs aicina iesniegt pētniecības projektu pieteikumus komersantiem, kas attīsta produktus un tehnoloģijas viedās specializācijas jomā - informācijas un komunikācijas tehnoloģijas.

Pētniecības projektus nozares, starpnozaru vai starptautiskiem pētījumiem var iesniegt viens komersants vai arī pētniecības projekta vadošais īstenotājs (komersants) sadarbībā ar citu komersantu/-iem vai pētniecības un zināšanu izplatīšanas organizāciju.

Atbalstāmie pētniecības virzieni:

- Biznesa procesu analīzes tehnoloģijas;

- Dabīgās valodas tehnoloģijas.

Kopējais Atveseļošanas fonda finansējums - 5 957 956,00 EUR. Pētniecības projektu atlases brīvā atbalsta summa 1. konkursa kārtā ir 2 000 000,00 EUR.

Finansējums pieejams Eiropas Savienības Atveseļošanās fonda projekta "Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju kompetences centrs pētniecībai" ietvaros (projekta id. Nr. 5.1.1.2.i.0/2/24/A/CFLA/007).

Pētniecības projekta iesnieguma dokumentācija nosūtāma līdz 2024. gada 16. septembrim uz e-pasta adresi info@itkc.lv.

Iesniedzamie un skaidrojošie dokumenti skatāmi šeit: https://www.itkc.lv/it-kompetences-centrs-izsludina-konkursu-petijumiem-it-nozare-projekta-informacijas-un-komunikacijas-tehnologiju-kompetences-centrs-petniecibai-ietvaros.

Projektu līdzfinansē Atveseļošanas fonds Darbības programmas "Latvijas Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 5.1.1.r. reformas "Inovāciju pārvaldība un privāto P&A investīciju motivācija" 5.1.1.2.i. investīcijas "Atbalsta instruments pētniecībai un internacionalizācijai" otrās kārtas īstenošanas noteikumi kompetences centru ietvaros" ietvaros.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!