• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/160.DA10): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2024., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/op/2024/160.DA10

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

"Nacionālais Apbedīšanas Dienests" paziņo par tālāk minēto personu nāvi un kremāciju:...

Vēl šajā numurā

19.08.2024., Nr. 160

OP 2024/160.DA10
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 15 Pēdējās nedēļas laikā 81 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Valsts akciju sabiedrība "Starptautiskā lidosta "Rīga"" (turpmāk - Rīgas lidosta), sadarbojoties ar pašvaldībām, valsts institūcijām, aviokompānijām un Valsts akciju sabiedrību "Latvijas gaisa satiksme" ir izstrādājusi Rīcības plāna trokšņa samazināšanai projektu (turpmāk - Rīcības plāns). Sagatavojot Rīcības plānu, tika ņemti vērā trokšņa stratēģiskās kartes prezentāciju laikā saņemtie iedzīvotāju priekšlikumi.

Rīcības plāns iekļauj pasākumus, kas paredz:

- turpināt veikt Rīgas lidostas uzsāktos operacionālos pasākumus, tai skaitā kontrolēt pārlidojumus pār apdzīvotām vietām, manevrēšanas ceļu izmantošanu nakts laikā, veicināt nepārtrauktu augstuma samazināšanu un ielidošanas procedūru izmantošanu, kas nešķērso Olaines pilsētu un Rīgas valstspilsētas Rītabuļļu apkaimi;

- veikt jaunus pasākumus, tai skaitā kontrolēt "Airbus A220-300" specifiskā trokšņa novēršanas gaitu, veicināt pacelšanos uz dienvidiem un ielidošanu no dienvidiem, noteikt minimālās prasības lidaparātu augstuma uzņemšanai, kas neizmanto skrejceļa galu manevrēšanas ceļus;

- turpināt uzsāktos informatīvos, izglītojošos un izpētes pasākumus, kā arī ieviest jaunus informatīvos, izglītojošos un izpētes pasākumus, tai skaitā, nodrošināt pilotu un gaisa satiksmes dispečeru apmācības par lidaparātu troksni.

Rīcības plāns tiks īstenots četru gadu periodā no 2024. līdz 2028. gadam, un paredz pasākumus, kas mazinās lidaparātu troksni Mārupes un Olaines novada, Rīgas un Jūrmalas valstspilsētas teritorijās.

No 2024. gada 19. augusta sabiedrība ir aicināta iepazīties ar Rīcības plānu interneta adresē: https://www.riga-airport.com/lv/ricibas-plans-troksna-samazinasanai.

Iesniegt rakstiskus priekšlikumus par Rīcības plānu var līdz 2024. gada 18. septembrim, nosūtot tos uz e-pastu J.Brizs@riga-airport.com, vai iesniedzot klātienē sabiedrības informēšanas sanāksmju laikā.

Sabiedrības informēšanas sanāksmes notiks:

- 2024. gada 29. septembrī no plkst. 18.00 līdz 20.00 Kultūras centrā "Imanta", Anniņmuižas bulvāris 29, Rīga;

- 2024. gada 5. septembrī no plkst. 18.00 līdz 20.00 Babītes kultūrizglītības centrā, Jūrmalas iela 14A, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes novads;

- 2024. gada 9. septembrī no plkst. 18.00 līdz 20.00 Švarcenieku muižā, Mazcenu aleja 4, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads.

Kontaktinformācija - www.riga-airport.com, Lidosta "Rīga" 10/1, Mārupes novads, LV-1053. Jautājumos par Rīcības plānu zvanīt pa tālr. 278 88 224.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!