• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/175.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2024., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/op/2024/175.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas paziņojums parādniekam...

Vēl šajā numurā

09.09.2024., Nr. 175

OP 2024/175.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 25 Pēdējās nedēļas laikā 81 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Dienvidkurzemes novada pašvaldībā (turpmāk - Pašvaldība) ir saņemts pēc būtības vienāda satura liels skaits fizisko personu iesniegumi par teritorijas attīstības plānojuma izstrādi (turpmāk - Iesniegumi), kas adresēti Dienvidkurzemes novada būvvaldes vadītājam Kasparam Dzenim, Dienvidkurzemes novada priekšsēdētājam Aivaram Priedolam un deputātiem. Ievērojot to, ka šiem Iesniegumiem nepiemīt individuāls raksturs un tie sūtīti organizētas akcijas ietvarā, turklāt atbildes sniegšana katram iesniedzējam prasītu nesamērīgu cilvēkresursu patēriņu un administratīvo slogu, saskaņā ar Iesniegumu likuma 6. panta trešajā daļā noteikto Pašvaldība visiem iesniedzējiem sniedz vienotu atbildi, to nenosūtot individuāli, bet publicējot Pašvaldības mājaslapā, izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un ja nepieciešams, pēc mutvārdu pieprasījuma izsniedz personiski iesniedzējam, kā arī atbilde (publikācija no izdevuma "Latvijas Vēstnesis") tiks izvietota Dienvidkurzemes novada pašvaldības valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centros un bibliotēkās.

Iesniegumos, balstoties uz argumentiem pret importēto bīstamo atkritumu reģenerāciju Dienvidkurzemes novadā, ierosināts: "nepieļaut Dienvidkurzemes novada teritorijas plānojuma, lokālplānojumā, detālplānojumā un tematiskā plānojumā tādus funkcionālos zonējumu, kas atļautu jebkura veida un jebkuru jaudu atkritumu sadedzināšanas iekārtu un reģenerācijas iekārtu uzstādīšanu, kurām nepieciešamas A un B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas. Kā arī nepieļaut tādu iekārtu uzstādīšanu, kuras var izraisīt bīstamību apkārtējo teritoriju iedzīvotājiem. Šai sakarā nemainīt pašreiz esošos teritorijas plānojumos Dienvidkurzemes novadā, Grobiņas pilsētā, Grobiņas pagastā un vismaz 5km rādiusā ap esošo atkritumu poligonu "Ķīvītes". Nenoteikt tādus funkcionālos zonējumus un atļauto teritorijas izmantošanas veidus, kas dotu iespēju uzstādīt nolietoto riepu pārstrādes iekārtas, izmantojot pirolīzes metodes, kā arī nepieļautu visa veida bīstamo atkritumu ievešanu importu un jebkāda veida apstrādi un pārstrādi (reģenerāciju)."

Pašvaldība savas kompetences ietvaros, paskaidro, ka visi līdz šim saņemtie un turpmākie Iesniegumi ar ierosinājumu, kas attiecas uz Dienvidkurzemes novada teritorijas plānojuma (turpmāk - Plānojums) izstrādi, tiks apkopoti un nodoti izvērtēšanai Plānojuma izstrādātājiem.

Aktuālā informācija par Plānojuma izstrādes gaitu, sabiedrības līdzdalības pasākumiem, ar Plānojuma izstrādi saistītā publicējamā dokumentācija būs pieejama novada pašvaldības mājaslapas www.dkn.lv sadaļās "Aktualitātes" un "Sabiedrības līdzdalība/Paziņojumi par teritorijas plānošanu", kā arī ģeotelpiskās informācijas portālā: www.geolatvija.lv (https://geolatvija.lv/geo/tapis#document_27658 ).

Pašvaldība izsaka pateicību par līdzdalību plānošanas procesā un priekšlikuma iesniegšanu, un aicina arī turpmāk līdzdarboties plānojuma izsludinātajās sabiedriskajās apspriešanās.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!