• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/180.DA5): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2024., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/op/2024/180.DA5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Ar Latvijas Zvērinātu advokātu padomes 10.09.2024. lēmumu Nr. 270 no zvērinātu advokātu pienākumu pildīšanas atstādināts zvērināts advokāts RAIMONDS GROZA, ar 2024. gada 15. oktobri, pamatojoties uz Latvijas Republikas Advokatūras likuma...

Vēl šajā numurā

16.09.2024., Nr. 180

OP 2024/180.DA5
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 81 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par dabas aizsardzības plāna projekta sabiedrisko apspriešanu

2024. gada 16. septembrī tiks uzsākta dabas lieguma "Lielupes palienes pļavas" dabas aizsardzības plāna projekta sabiedriskā apspriešana.

Dabas liegums "Lielupes palienes pļavas" ir dibināts 1999. gadā un ir Natura 2000 teritorija, kas veidota, lai saglabātu dabiskās pļavas Lielupes krastos. Dabas lieguma teritorija ir izcila reto putnu ligzdošanas vieta, kā arī atpūtas vieta migrējošiem putniem. Dabas liegums atrodas Jelgavas valstspilsētā, kā arī Jelgavas novada Jaunsvirlaukas un Cenu pagastos.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks klātienē 30. septembrī plkst. 18.00 Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domē, pagrabstāva Zilajā zālē, Lielajā ielā 11, Jelgavā.

Dabas aizsardzības plāns tiek izstrādāts laika periodam no 2024. līdz 2036. gadam. Sabiedriskās apspriešanas sanāksmju laikā klātesošie tiks iepazīstināti ar dabas lieguma "Lielupes palienes pļavas" izveidošanas mērķiem, nozīmīgākajām dabas vērtībām un tās ietekmējošiem faktoriem, kā arī ar priekšlikumiem teritorijas apsaimniekošanai, teritorijas funkcionālajam zonējumam, kā arī piedāvāto individuālo aizsardzības un izmantošanas noteikumu projektu.

Ar dabas aizsardzības plāna izdrukas versiju no 2024. gada 16. septembra varēs iepazīties:

- Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādes "Centrālā pārvalde" KAC (Lielā iela 11, Jelgava, LV-3001) darba laikā;

- Jelgavas novada pašvaldības VPVKAC (Lielā iela 5/7, Jelgava, LV-3001) darba laikā;

- Ozolnieku pagasta VPVKAC (Stadiona iela 10, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Jelgavas novads, LV-3018) darba laikā.

- Jaunsvirlaukas pagasta VPVKAC (Lielupes iela 5, Staļģene, Jaunsvirlaukas pagasts, Jelgavas novads, LV-3031) darba laikā.

Ar dabas aizsardzības plāna elektronisko versiju no 16. septembra varēs iepazīties:

- dabas aizsardzības plāna izstrādātāja mājaslapā www.environment.lv (sadaļā "Aktualitātes'');

- pašvaldību mājaslapās.

Rakstiskus priekšlikumus dabas aizsardzības plāna izstrādātājam var sūtīt līdz 2024. gada 4. oktobrim uz pasta adresi: Vīlandes iela 3-6, Rīga, LV-1010, vai e-pastu: lielupe@environment.lv

Dabas aizsardzības plāna izstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldības uzdevumā veic SIA "Estonian, Latvian & Lithuanian Environment" (Vīlandes iela 3-6, Rīga, LV-1010, tālrunis 67242411, elle@environment.lv, www.environment.lv).

Dabas aizsardzības plāns tiek izstrādāts ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālo atbalstu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!