• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/210.UT5): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2024., Nr. 210 https://www.vestnesis.lv/op/2024/210.UT5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Rīgas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C771516624 "PlusPlus Baltic" OU prasībā pret Rostislav Solovev par parāda piedziņu. ROSTISLAV SOLOVEV, dzim. 1972. gada 15. septembrī, pēdējā zināmā dzīvesvietas adrese...

Vēl šajā numurā

28.10.2024., Nr. 210

OP 2024/210.UT5
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 9 Pēdējās nedēļas laikā 41 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Vidzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C71279724 Valsts aizsardzības loģistikas un iepirkumu centra vienkāršotās procedūras prasībā pret Helviju Skrastiņu par parāda piedziņu. Paziņojam atbildētājam HELVIJAM SKRASTIŅAM, dzim. 1989. gada 10. martā, pēdējā zināmā dzīvesvieta - Zirņu iela 17-17, Cēsis, Cēsu novads, LV-4101, ka Valsts aizsardzības loģistikas un iepirkumu centra prasība tiks izskatīta rakstveida procesā (bez lietas dalībnieku piedalīšanās), sastādot saīsināto spriedumu. Atbilstoši Civilprocesa likuma 250.25 panta pirmajai daļai tiesa paziņo, ka lietu izskatīs Vidzemes rajona tiesas tiesnese Jolanta Uminska un izskaidro, ka lietas dalībniekiem ir tiesības pieteikt noraidījumu tiesnesim (tiesas sastāvam), rakstiski par to paziņojot septiņas dienas pirms lietas izskatīšanas rakstveida procesā.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 250.25 panta pirmo daļu lietā pieņemtais saīsinātais spriedums būs pieejams tiešsaistes sistēmā 2024. gada 3. decembrī, kas uzskatāms par sprieduma sastādīšanas datumu. Pilnu spriedumu tiesa sastādīs gadījumā, ja kāda no pusēm lietā iesniegs sprieduma sastādīšanas lūgumu. Sprieduma sastādīšanas lūgumu var iesniegt tiesai 10 dienu laikā no saīsinātā sprieduma sastādīšanas dienas - līdz 2024. gada 13. decembrim pulksten 16.00. Tiesa informē, ka sprieduma sastādīšanas lūgums, kas tiesā tiks saņemts pēc 2024. gada 13. decembra pulksten 16.00, netiks pieņemts un to atdos iesniedzējam bez tiesībām šo lēmumu pārsūdzēt. Tiesa pieņemto saīsināto spriedumu vai pilno spriedumu pusēm nosūtīs elektroniski vai ar pasta sūtījumu tikai pēc puses rakstveida lūguma saņemšanas. Atbildētājs Helvijs Skrastiņš līdz 2024. gada 26. novembrim var izmantot šādas procesuālās tiesības: pilnīgi vai daļēji atzīt prasību, celt iebildumus pret prasību, iepazītiesar lietas materiāliem, izdarīt no tiem izrakstus, izgatavot kopijas, iesniegt pierādījumus, pieteikt lūgumus, izteikt savus argumentus un apsvērumus, celt iebildumus pret citu dalībnieku lūgumiem, argumentiem, apsvērumiem, noslēgt izlīgumu, lūgt lietas iztiesāšanu tiesas sēdē, pieteikt noraidījumu tiesnesei.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!