• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2024/67.UT6): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2024., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/op/2024/67.UT6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

05.04.2024., Nr. 67

OP 2024/67.UT6
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Zemgales rajona tiesas tiesvedībā atrodas civillieta Nr. C73671323 Evitas Kausas pieteikumā par tiesību dzēšanu uzaicinājuma kārtībā, kurā viņa lūdz pieteikties personas, kurām ir kādi iebildumi pret nekustamā īpašuma: dzīvokļa īpašuma Nr. 3, kas atrodas Bērzu alejā 6-3, Ogrē, Ogres novadā, LV-5001, ar kadastra numuru 7401 900 0124, platībā 66,1 m2, un pie dzīvokļa īpašuma piederošajām 661/29975 kopīpašuma domājamām daļām no daudzdzīvokļu mājas, kas ierakstīts Zemgales rajona tiesas Ogres pilsētas zemesgrāmatu nodalījumā Nr. 1388 3, VI daļas 1. - 2. iedaļā ar ierakstu Nr. 1.1. nostiprinātās pirmās hipotēkas par labu Akciju komercbankai BALTIJAS TRANZĪTU BANKA, nodokļa maksātāja Nr. 40003090171, un ar to saistītās atzīmes, kas ierakstīta zemesgrāmatas nodalījuma II daļas 2. iedaļā ar ierakstu Nr. 1.1., atzīšanu par spēkā neesošām un dzēšanu, nosakot termiņu tiesību pieteikšanai.

Visām personām, kurām ir kādi iebildumi pret šīm tiesībām, tās jāpiesaka tiesai likumā noteiktajā 3 (triju) mēnešu termiņā no sludinājuma publicēšanas dienas. Tiesības, kas netiks pieteiktas sludinājumā noteiktajā termiņā, ar tiesas spriedumu tiks atzītas par spēkā neesošām.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!