• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Krievijas Permas apgabala ekonomisko sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2005., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100282

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Tunisijas sadarbību

Vēl šajā numurā

27.01.2005., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Krievijas Permas apgabala ekonomisko sadarbību

Vakar, 26.janvārī, Latvijas vēstniecībā Krievijā notika vēstniecības un Permas apgabala administrācijas kopīgi rīkota prezentācija. Pasākumā piedalījās arī uzņēmēji no Latvijas un Permas apgabala.
Prezentācijas pamatuzdevums bija aktivizēt Latvijas un Permas apgabala uzņēmēju kontaktus, kā arī ekonomisko sadarbību kopumā un veicināt Latvijas investīciju piesaisti Permas tautsaimniecībai.
Latvijas vēstniecības pagaidu pilnvarotā lietvede, Konsulārās nodaļas vadītāja Laura Mežecka, atklājot tikšanos, uzsvēra savstarpējo kontaktu nozīmi, attīstot ekonomisko sadarbību.
Permas apgabala delegāciju vadīja gubernatora vietnieks Ņikita Belihs, kurš pastāstīja klātesošajiem par Permas apgabala vēsturi, ekonomisko attīstības līmeni un pateicīgākajām nozarēm investīciju piesaistei – agrorūpniecisko kompleksu un mežsaimniecību.
Prezentācijas dalībnieki atzina, ka ekonomiskās attiecības starp Permas apgabalu un Latviju nav pietiekami attīstītas, tām ir ievērojams potenciāls, kuru veicina šādas tikšanās.

Ārlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!