• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Dānijas militārā atašeja Latvijā maiņu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2005., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100561

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Albānijas militāro sadarbību

Vēl šajā numurā

01.02.2005., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Dānijas militārā atašeja Latvijā maiņu

Šodien, 1.februārī, Aizsardzības ministrijas (AM) Baltajā zālē notiks Dānijas Karalistes militārā atašeja pulkvežleitnanta Oto Kristiana Grīnera protokolārā atvadu ceremonija. Aizsardzības ministrs Einars Repše par divpusējo attiecību aizsardzības jomā veicināšanu starp Latviju un Dāniju pasniegs O.K.Grīneram apbalvojumu – goda zīmi “Par ieguldījumu bruņoto spēku attīstībā”.
Savas darbības laikā, kopš 2001.gada 1.jūlija O.K.Grīners ievērojami sekmējis divpusējās attiecības aizsardzības jomā. Ir izveidoti jauni sadarbības projekti un turpinājusies sadarbība Sauszemes spēku kājnieku Brigādes projekta, NATO Drošo investīciju programmas un Sakaru skolas projekta izstrādē. Latvijas Nacionālie bruņotie spēki (NBS) no Dānijas saņēmuši arī materiāli tehnisko un konsultatīvo palīdzību.
2005.gada 1.februārī pašreizējo Dānijas militāro atašeju Latvijā ar akreditācijas vizīti nomainīs jūras kapteinis Karstens Viktors Rasmusens. K.V.Rasmusens rezidēs Lietuvā un turpmāk būs atbildīgs par visām trim Baltijas valstīm.
Dānijas Karalistes bruņoto spēku virsnieki tiksies arī ar AM valsts sekretāru Edgaru Rinkēviču, NBS komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu, spēku veidu un pavēlniecību komandieriem, kā arī AM un NBS pārstāvjiem.

AM Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!