• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kandidātu sarakstiem pašvaldību vēlēšanām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2005., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/100568

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par lūgumu "Microsoft" atbalstīt Latvijas Nacionālās bibliotēkas projektu

Vēl šajā numurā

01.02.2005., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kandidātu sarakstiem pašvaldību vēlēšanām

No 26.janvāra Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) mājas lapā atvērta sadaļa “Kandidātu saraksti 2005”, kurā ikviens interesents varēs iepazīties ar 12.marta pilsētas domes, novada domes un pagasta padomes vēlēšanām reģistrētajiem deputātu kandidātu sarakstiem, kas saņemti no pilsētu, pagastu, novadu vēlēšanu komisijām.
CVK mājas lapā būs pieejamas arī šo sarakstu priekšvēlēšanu programmas un ziņas par sarakstos pieteiktajiem deputātu kandidātiem.
CVK mājas lapā var iepazīties ar pirmajiem no vietējām vēlēšanu komisijām saņemtajiem deputātu kandidātu sarakstiem. Kopumā CVK mājas lapā pašlaik publicēta informācija par 19 sarakstiem un 183 deputātu kandidātiem, ko sniegušas 16 pašvaldību vēlēšanu komisijas.
Tā kā deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana pašvaldību vēlēšanām turpinās, ziņas par pašvaldību vēlēšanām reģistrētajiem deputātu kandidātu sarakstiem CVK mājas lapā tiks aktualizētas ikreiz, kad CVK saņems jaunu informāciju no pašvaldību vēlēšanu komisijām.
Kā pastāstīja CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars, šīs būs pirmās pašvaldību vēlēšanas, kurās ziņas par visiem vēlēšanām reģistrētajiem deputātu kandidātu sarakstiem un deputātu kandidātiem katrā no 530 Latvijas pašvaldībām tiks apkopotas un būs pieejamas vienuviet vēl pirms vēlēšanām.
Deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana pilsētu, pagastu un novadu vēlēšanu komisijās turpināsies līdz 31.janvārim.

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!