• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Maskava iepinusies svešā pedofilgeitā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2000., Nr. 300/301 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10075

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Nodokļu atvieglinājumi Igaunijā pievilina kaimiņus"

Vēl šajā numurā

25.08.2000., Nr. 300/301

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Maskava iepinusies svešā pedofilgeitā"

"Rossijskij komsomoļec"

— 2000.08.11.

 

Senā Kremļa ēnā divi Latvijas homoseksuālisti meklē politisko patvērumu.

Starp Kremli un Latviju spēkā esošā vienošanās paredz noziedznieku izdošanu, un Maskavas milicija pēc Latvijas ģenerālprokuratūras lūguma aizturēja bēgļus Juriju Lazarevu un Romānu Baļjutski. Pašlaik abi atrodas vienā no Maskavas cietumiem, turklāt Krievijas tiesībsargājošie resori un arī ĀM ir kā ūdeni mutē ieņēmuši — nekā par tādiem nezinām.

Pašlaik Lazarevs un Baļjutskis ir gan Latvijas, gan Krievijas politiķu galvassāpes. Latvijai tāpēc, ka ar viņu atgriešanos saista jaunu "pedofilgeitas" vilni, no kā latviešu sabiedrība, atklāti runājot, jau ir nogurusi; Krievijai — kaut vai tāpēc, ka bēgļi nevēlas atgriezties dzimtenē, kur tos gaida cietums, un lūdz Maskavai politisko patvērumu. Bēgļi acīmredzot vēlas gūt labumu no pašreizējām vēsajām attiecībām starp Krieviju un Latviju, kā arī izmantot izdevību, ka viņi nav Latvijas pilsoņi, bet tikai pastāvīgie iedzīvotāji un var pieprasīt Krievijas pavalstniecību.

Situācija ir kutelīga: diez vai Kremlim gribēsies kļūt par jumtu starptautiskiem homoseksuālistiem ar tumšu pagātni un līst iekšā Latvijas pedofilijas skandālā. Bet, redz, ka ielīda. Un to apliecināt nemaz negribas, tāpēc arī slēpj saldo pārīti tālāk no preses.

Nu jau ir skaidrs, ka nevienam augsti stāvošajam politiķim netiks izvirzīta apsūdzība. Toties tagad, spriežot pēc visa, tiesas priekšā nāksies stāties pašam "pedofilijas" komisijas priekšsēdētājam! Viņu, tāpat kā Maskavā apcietinātos Lazarevu un Beļjucki, apvaino apmelošanā.

Šis skandāls pamudināja Latvijas ĀM atjaunot "tikumības policiju". Kaut gan diez vai tai izdosies tikt galā ar "pedofilijas mafiju", kurai ir plaši sakari ar "kolēģiem" visās Eiropas valstīs un ar tiem, kas piegādā latviešu bērnus Eiropas valstīm. Latvija integrējas ES un, diemžēl, reizē ar priekšrocībām pārņem arī daļu šīs sadraudzības slimību.

Abiks Jolkins

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!